Survivor: Οι τρεις κόκκινοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και το «σπριντ» του Τριαντάφυλλου (vids)

Οι τρεις παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είναι οι Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Ελένη Χαμπέρη. Οι υποψήφιοι απο την κόκκινη ομάδα θα δώσουν την δική τους μάχη για τη παραμονή στο reality επιβίωσης, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό. 

Ο Τριαντάφυλλος εξακολουθεί να βρίσκεται απομονωμένος από την υπόλοιπη ομάδα των κόκκινων και πλέον ότι και αν γίνει φταίει αυτός. Αγωνίζεται, φταίει που χάνει. Δεν αγωνίζεται, φταίει που δεν παίζει. Οι συμπαίκτες του τον έθεσαν για ακόμα μια φορά στην διάθεση του κοινού.

Γύρω από τη φωτιά, η κόκκινη ομάδα τα έβαλε για μια ακόμη φορά με τον τραγουδιστή, ενώ μόλις μπήκε στην κουβέντα και ο Αλέξης Παππάς ξεκίνησαν τα «όργανα». 

 

Το μόνο θετικό για τον «Ντάφυ» είναι ότι τώρα με την ένωση των δυο ομάδων υπάρχουν αντίπαλοι παίκτες που τον συμπαθούν. Ο Τριαντάφυλλος φάνηκε πως είχε ενοχληθεί αρκετά από τις αντιδράσεις των συμπαικτών του όταν χθες ξεκίνησε ζέσταμα για να δει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο αγώνισμα ασυλίας και ξέσπασε μιλώντας με τον Αλέξη Παππά.

Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν για τη 2η ασυλία οι εντάσεις συνεχίστηκαν στους κόκκινους σε σύσκεψη για το αν θα αγωνιστεί ο Τριαντάφυλλος. Ο Ντάφυ πρότεινε στον Κώστα Παπαδόπουλο να κοντραριστούν στα ίσα σε ένα "εκατοστάρι" σπριντ. Η παραγωγή αυτή τη φορά «έντυσε» τον αγώνα με τον ύμνο του Βαγγέλη Παπαθανασίου «οι Δρόμοι της Φωτιάς» και ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να νικήσει τον συμπαίκτη του δείχνοντας το πόδι του, λέγοντας πως δεν θα αγωνιστεί σήμερα.

«Δεν γελάσαμε μόνοι εμείς, αλλά γέλασε όλο το πανελλήνιο, ο Άγιος Δομίνικος. Ήσουν ένας νέος Κωνσταντάρας» είπε ο Κόρο στον «Ντάφυ» για το χθεσινό «ζέσταμά» του και τον προκάλεσε να βγει μαζί του στον… τάκο. Σε έναν δυνατό αγώνα στον στίβο μάχης, οι μπλε επικράτησαν δύσκολα με σκορ 10-7 γιατί ήταν πιο συγκεντρωμένοι στον τελικό στόχο.

Αφού ο Τριαντάφυλλος δεν αγωνίστηκε, με τους κόκκινους να γνωρίζουν για μια ακόμη φορά την ήττα, είπε να εκφράσει το παράπονο του στο νέο φίλο του, ένα... κούτσουρο. Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον τραγουδιστή αν αποφάσισε να κάνει ότι ο Άμλετ που μιλούσε με τη νεκροκεφαλή και έπιασε κουβέντα με ένα κούτσουρο, με τον «Ντάφυ» να του εξηγεί τον λόγο που προέβη στην πράξη αυτή.

Στο συμβούλιο οι κόκκινοι ψήφισαν την Μαριάνθη Κάσδαγλη (έλαβε 8 ψήφους) και για ακόμα μια φορά την έβγαλαν στον… τάκο μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Ο Παύλος Γαλακτερός ως ο παίκτης με την ατομική ασυλία υπέδειξε και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση λέγοντας ότι είναι μεταξύ Κώστα Παπαδόπουλου και Ελένης Χαμπέρη, επιλέγοντας την ξανθιά συμπαίκτρια του με αγωνιστικά κριτήρια.
 

Πηγή: skai.gr