Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Για 7η φορά ο «Ντάφυ» (videos)

Για 7η φορά ο Τριαντάφυλλος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Οι άλλοι τρεις παίκτες που είναι προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Παύλος Γαλακτερός και η Ελευθερία Ελευθερίου που συμπληρώνουν το κουαρτέτο προς αποχώρηση απο τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα. Το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει με την θετική του ψήφο ποιους θα κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης και ποιος θα μπει στη βάρκα της επιστροφής για την πατρίδα.  

Με τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο της Δευτέρας ξεκίνησε το επεισόδιο της Τρίτης. Ο Τζειμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ενοχλημένοι από την επίθεση του Αλέξη Παππά για το ψάρι και τον χαρακτηρισμό «σάπια ντομάτα». Οι δύο «μπλε» φίλοι δεν είδαν με καλό μάτι την επίθεση του ηθοποιού, το ίδιο και ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος μίλησε για βαριές κουβέντες και για δημιουργία μεθοδευμένων εντάσεων.

Ο Αλέξης Παππάς συνέχισε την επίθεση για το ψάρι και τα έβαλε ξανά με τον Τζέιμς, αυτή τη φορά για μια σχάρα που πήρε και δεν επέστρεψε, επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «σάπια ντομάτα», ενώ πλέον οι δυο ομάδες θα έχουν στις προμήθειες τους και πατάτες.

Η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την έπιασε πριν το συμβούλιο και τη ρώτησε τι θα ψηφίσει γεγονός που την παραξένεψε. Ωστόσο κατάλαβε πως είχε λόγο να το κάνει γιατί της πρότεινε να ρίξει «μαύρο» στον Τζέιμς. Ελένη και Παύλος κατηγόρησαν τους Αλέξη και Ντάφυ για το στρατηγικό σχέδιο τους κατά του Τζέιμς βάζοντας στο «μαγείρεμα» και τη Μαριαλένα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποκάλυψε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ ψάχνοντας να βρει πως έχει καταφέρει ο Τριαντάφυλλος μετά από 6 φορές υποψήφιος για αποχώρηση να παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και τελικά κατέλειψε πως πρέπει και αυτός να αρχίσει τις ευχαριστίες. Ο «Ντάφυ» ενοχλήθηκε από τα ειρωνικά σχόλια του Κώστα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παρουσιάστηκε ενοχλημένος με την αλλαγή συμπεριφοράς παικτών της πρώην ομάδας του.

Η Ελευθερία ανακάλυψε πως το αντιανεμικό της βρισκόταν εκεί που κοιμόντουσαν οι Τζειμς και ο Νίκος. Η ανάκριση της Ελευθερίας προκάλεσε γέλιο στους δυο παίκτες, οι οποίοι θεώρησαν ότι η μεθοδεύσεις εις βάρος τους συνεχίζονται. 

Το σημερινό αγώνισμα οι κόκκινοι είχαν μια ατυχία, καθώς έχασαν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους. Ο Ηλίας Μπόγδανος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα γεμάτος νεύρα.

Οι μπλε εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Ηλία και πήραν διαφορά από τους κόκκινους με τον Τζέιμς να κάνει με αντίπαλο τον Τριαντάφυλλο το 9-5 ενώ τη νίκη στους Μπλε έδωσε η Ελένη Χαμπερη που έκανε το τελικό 10-5 κόντρα στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Στην ατομική ασυλία επέστρεψε και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αν και τραυματίας κατάφερε να νικήσει και να φορέσει στο λαιμό του το τοτέμ.

Ένα ακόμη Συμβούλιο γεμάτο εντάσεις παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης, με τη Μαριαλένα να μπαίνει στο στόχαστρο για «καθοδήγηση ψηφοφορίας». Οι κόκκινη οδηγήθηκαν στη κάλπη για να βγάλουν τον δικό τους υποψήφιο με τους Νίκο Μπάρτζη και Ηλία Μπόγδανο να είναι έτοιμοι να υποδείξουν ακόμα δυο συμπαίκτες τους.

Οι κόκκινοι τελικά ψήφισαν για 7η φορά τον Τριαντάφυλλο, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος επέλεξε την Ελευθερία Ελευθερίου και ο Νίκος Μπάρτζης τον Παύλο Γαλακτερό. 

Πηγή: skai.gr