Survivor: Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και η εκδίκηση του Σάκη (vids)

Στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού του ΣΚΑΪ για το ποιός ή ποια΄θα αποχωρήσει από το SURVIVOR την Τετάρτη, είναι οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα, οι οποίες «συνοδεύουν» στον τάκο τους Σάκη Κατσούλη και Τριαντάφυλλο. Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης.

Οι Τριαντάφυλλος και Μαριαλένα κατέκριναν μετά το συμβούλιο της Δευτέρας την απόφαση της Καρολίνας να βγάλει στον… τάκο τον Σάκη Κατσούλη, σχολιάζοντας τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε η αρχηγός των μπλε για να δικαιολογήσει την απόφασή της.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν σίγουρος οτί θα έβγαινε υποψήφιος προς αποχώρηση, καθώς δεν περίμενε ότι η Καρολίνα θα έδινε κάποιον από τους φίλους της. 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκρινε πως καλά έκανε η φιλενάδα του και ψήφισε Σάκη, ενώ η Μαριαλένα διέκρινε φόβο στην απόφαση της Καρολίνας. Η αρχηγός των μπλε αναφέρθηκε στους λόγους που πιστεύει οτι ο Κατσούλης επέλεξε στην ομάδα του τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος από την πλευρά του εκτιμάει ότι οι Amigos θα πέσουν στον λάκκο που οι ίδιοι σκάβουν.

Λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία, Μπλε και Κόκκινοι διασκέδασαν παίζοντας ζευγάρια με celebrities το «πόσο γάτα είσαι;». Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκίνησε μαζί με τη Δούκισσα Νομικού και βρήκαν 6 λέξεις όσες και ο Σάκης Κατσούλης με τον Τάσο Τρύφωνος.

Ο Γιώργος Κόρομι με τον Στέλιο Κουδουνάρη βρήκαν 5 όσες και ο Γιώργος Ασημακόπουλος με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο Ηλίας Μπόγδανός με τον Θέμη Γιωργαντά απάντησαν σε 7 και η Καρολίνα Καλύβα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 8 όσες και ο Τριαντάφυλλος με τον Στέλιο Ρόκκο. 

Το ζευγάρι που αποδείχθηκε πιο... γάτα απο τα υπόλοιπα και νίκησε με 9 σωστές λέξεις ήταν η Ελένη Χαμπέρη με την Λάουρα Νάργκες. Η Ελένη απόλαυσε μους σοκολάτας μαζί με τους Ασημακόπουλο, Κόρο και Ηλία.

Οι εντάσεις επέστρεψαν ανάμεσα σε «φαμίλια» και «Amigos para Siempre» μόλις επέστρεψαν στα καλυβάκια και ζητήθηκαν εξηγήσεις για όσα ειπώθηκαν την προηγούμενη ημέρα στο συμβούλιο, αλλά και για την επιλογή της Ελένης να μην κεράσει γλυκό τον Τριαντάφυλλο. Η Ελένη ξέσπασε σε κλάματα μετά την επίθεση που δέχτηκε. 

Στο βραδινό στίβο μάχης, που χρειαζόταν περισσότερο καλή ισορροπία και στόχους, κάθε παίκτης θα έπαιζε για την σωτηρία του αλλά και των φίλων του. Ο νικητής εκτός από τον παίκτη που θα έβγαζε στον τάκο θα επέλεγε τρία ακόμα άτομα για να φάνε μαζί παστίτσιο και γλυκό μωσαϊκό

Στις γυναίκες, η Ελένη Χαμπέρη κατάφερε και πέταξε εκτός μάχης τις Καρολινα Καλύβα και Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενώ στους άντρες, Σάκης και Ηλίας έφτασαν μέχρι τέλος και όλα κρίθηκαν στο τελευταίο «run» με τον Κατσούλη να επικρατεί για μια βολή στους στόχους.

Στον τελικό της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας ο Σάκης δεν επέτρεψε στους «Amigos» να χαρούν καθώς νίκησε την Ελένη στο σπάσιμο πλακιδίων με σκορ 3-0 και στη συνέχεια έκανε το τραπέζι στην οικογένεια του (Μαριαλένα και Ντάφυ), αλλά και στον Ηλία που έφτασαν παρέα μέχρι τον τελικό, πλέκοντας το εγκώμιό του και ευχαριστώντας τον για το ταξίδι στο Μαϊάμι. 

Στο συμβούλιο δεν είχαμε πολλά λόγια με τους παίκτες να οδεύουν κατευθείαν στην κάλπη. Σάκης, Μαριαλένα και Τριαντάφυλλος «μαύρισαν» την Καρολίνα, όμως οι ψήφοι τους δεν έφταναν για να την βγάλουν υποψήφια προς αποχώρηση, γιατί οι Amigos είναι περισσότεροι και έβγαλαν στον… τάκο τη Μαριαλένα. 

 

Στη συνέχεια ο Σάκης επέλεξε για τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα επειδή όπως είπε τον τελευταίο καιρό είναι η πιο αδύναμη παίκτρια αγωνιστικά. 

 

Πηγή: skai.gr