Survivor: Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση και το ξέφρενο 90s πάρτι (vids)

Οι Νίκος Μπάρτζης και Παύλος Γαλακτερός είναι οι δύο παίκτες που μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού του ΣΚΑΪ για το ποιός θα αποχωρήσει από το SURVIVOR ακι ποιοι θα παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο.. 

Ο Τζέιμς Καφετζής εκτιμά ότι θα είναι η τρίτη και φαρμακερή του, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε πρόβλεψη  και δεύτερης ήττας των μπλε στο αγώνισμα ασυλίας, έτσι ώστε Τζειμς και Νίκος να έχουν απέναντι τους τον Παύλο Γαλακτερό, αντι τους  Ασημακόπουλο και Τριαντάφυλλο.

Το πρωί έλαβαν τις νέες προμήθειες, τις οποίες έφερε η Νικόλετα Μαυρίδη, με τον Ηλία Μπόγδανο να προτείνει αυτή την εβδομάδα να κάνουν καλύτερη διαχείριση για να μην μείνουν… στεγνοί.

Ο Παύλος Γαλακτερός μετά την ένταση στο συμβουλιο με τον Τζέιμς Καφετζή συνέχισε να τα έχει με τον συμπαίκτη του στην μπλε ομάδα και τη φιλία του με το Νίκο Μπάρτζη. Ο Τριαντάφυλλος θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάτι κακό στο να αλληλοστηρίζονται Τζέιμς και Νίκος ειδικά όταν βλέπει πως το ίδιο κάνουν και οι Παύλος και Κόρο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος απένειμε τα εύσημα στον Παύλο Γαλακτερό για τα όσα είπε στο συμβούλιο κατά του Τζέιμς και τα μικροπράγματα που ασχολείται. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλεσε τον Νίκο φερέφωνο του Τζέιμς και αναφέρθηκε στην τακτική που ακολουθούν όταν κάποιος επιτεθεί σε έναν εκ των δυο.

Ο Τζέιμς Καφετζής για τις κατηγορίες ότι «εδωσε» παιχνίδι είπε: «Δεν ξέρω τι έχω κάνει και με έχουν όλοι στη μπούκα». Ο Νίκος Μπαρτζής ξεκαθάρισε ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι το καλό της ομάδας και να τρώνε.

Πριν οι ομάδες μπουν στο στίβο μάχης ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Νίκο Μπάρτζη αν θα μπορεί να αγωνιστεί σήμερα, με τον αγρότη να λέει ότι είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί για να φάει η ομάδα του. Ο Ηλίας Μπόγδανος αντέδρασε με την κουβέντα του Νίκου ότι δεν τον νοιάζει η ασυλία αλλά το φαγητό, με τον Νίκο να του απαντάει «έφυγε ο Παππάς και πήρες τη θέση του» κάτι που έκανε έξαλλο τον τραγουδιστή.

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το έπαθλο ότι εκτός από φαγητό θα απολαύσουν και έναν 90s πάρτι στην Πούντα Κάνα μαζί με την τουρκική ομάδα, ο γυπαετός Τζέιμς σκέφτηκε ότι όταν θα τελειώσει το Survivor θα πρέπει να πάει και από Γερμανία να βρει το κορίτσι του.

 

 

Στον στίβο μάχης από τους μπλε μόνο οι Κόρο και Μαριαλένα έφεραν νίκες με το αποτέλεσμα να είναι στο 7-2 πριν την κόντρα Τζέιμς και «Ντάφυ» με τον τραγουδιστή να κερδίζει στο νήμα και με τη χρήση του VAR κάνοντας το 8-9. Τον τελικό πόντο για τους κόκκινους και τη νίκη με 10-2 στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία έφερε η Νικολέτα Μαυρίδη κόντρα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα έριξε το φταίξιμο της ήττας στο πάθος που δεν βγάζουν οι συμπαίκτες της, ενώ νευρίασε που στην Πούντα Κάνα θα πήγαινε να «παρτάρει» ο Σάκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Μαριαλένα δεν είναι καλά ψυχολογικά με τις ήττες όσο ομίνικο. Ο Σάκης Κατσούλης προσπάθησε να την πλησιάσει να δει τι έχει, όμως οι προσπάθειες του κατέληξαν σε ερωτικό καβγαδάκι.  Η κόκκινη ομάδα ήταν έτοιμη για την Πούντα Κάνα και το 90s πάρτι όπου έγινε χαμός! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο συμβούλιο οι κόκκινοι ενημέρωσαν τον Γιώργο Λιανό για το τι έγινε στο πάρτι, με τον Τριαντάφυλλο να «καλύπτει» τον… μπαμπά Σάκη μπροστά στη… μαμά Μαριαλένα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία, η μπλε ομάδα ψήφισε το Νίκο Μπάρτζη, ενώ ο Γιώργος Κόρομι δεν είχε άλλη επιλογή από το να υποδείξει τον φίλο του Παύλο Γαλακτερό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor