Survivor: Ο Τζέιμς τάισε ξανά τους Μπλε με «πριγκιπική» νίκη (videos)

Τρεις άντρες και δύο γυναίκες έχουν παραμείνει στο SURVIVOR για την μπλε ομάδα, μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον Τζέιμς Καφετζή, το γεγονός αυτό θα βοηθήσει στα ματσαρίσματα την ομάδα του. Με διαφορετικό μάτι είδαν την αποχώρηση του Παύλου οι κόκκινοι, οι οποίοι εστιάζουν στην δική τους ομάδα.

Η Νικολέτα Μαυρίδη στεναχωρήθηκε που αποχώρησε ο φίλος της, όπως και η Ελένη Χαμπέρη, καθώς έπαιρνε αρκετή θετική ενέργεια από τον Παύλο. Για τον Τζέιμς ήταν ντέρμπι για το ποιος θα αποχωρούσε, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης συνεχίζει να αναρωτιέται γιατί οι δυο τους χαλάμε την ψυχολογία των άλλων.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος νιώθει τυχερός που είναι στους κόκκινους και δεν έχει συμπαίκτες τους Τζέιμς-Νίκο, με την Ελένη να εξηγεί σε Κόρο, Καρολίνα, Νικολέτα και Ασημακόπουλο ότι δεν την νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Η Καρολίνα Καλύβα διαφώνησε με τον τρόπο που η Ελένη αντιμετωπίζει την κατάσταση και της είπε ότι έχει «χαμηλή συνείδηση» με αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα η 26χρονη ξανθιάς personal trainer.

Ο Τριαντάφυλλος προσπαθεί να «φτιάξει» την σχέση Μαριαλένας και Σάκη, καθώς θεωρούσε πως η 25χρονη κάνει ζήλιες στον 30χρονο επιχειρηματία, ωστόσο, οι δυο τους φαίνεται να τα είχαν βρει πριν τη παρέμβαση «Ντάφυ».

Ο Τριαντάφυλλος πρότεινε να γίνει μια συζήτηση μεταξύ όλων ώστε να τα βρουν οι υπόλοιποι με του Τζειμς και Νίκο και να μάθει και ο κόσμος γιατί γίνεται όλο αυτό.

Ο στίβος μάχης του επεισοδίου της Κυριακής είχε έντονο το υγρό στοιχείο με έπαθλο για τους νικητές εκτός από φαγητό, μια βόλτα σε πάρκο με δελφίνια, όπου οι παίκτες θα μπορούσαν να τα αγγίξουν και να κολυμπήσουν μαζί τους. Η μάχη των δυο ομάδων ήταν πραγματικό ντέρμπι με το σκορ να είναι 9-9 και το ματς να οδηγείται σε Flag Race. Ο Σάκης και η Καρολίνα ηττήθηκαν από τους Τζέιμς και Μαριαλένα με τους μπλε να κερδίζουν με 10-9 για μια τρύπα την οποία πέτυχε ο «πρίγκιπας».

Η νίκη ανέβασε την ψυχολογία των μπλε, με τον Τζέιμς να την αφιερώνει στον κόσμο που τον κράτησε, ενώ η Μαριαλένα ζήτησε από τον Σάκη να μη στεναχωριέται. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είδε τύχη στη νίκη των μπλε με τον Γιώργο Κόρομι να λέει χαριτολογώντας ότι ήθελε λίγο σάλιο. «Ευτυχώς που νίκησε η Μαριαλένα και δεν θα πρήζει τον Σάκη» είπε ο Ντάφυ, ο οποίος στεναχωρήθηκε μόνο που έχασε τη σοκολάτα.

Τα πειράγματα της Μαριαλένας στον Σάκη συνεχίστηκαν και στην παραλία. Ο Σάκης έδειξε να μην ενοχλείται και νιώθει πιο ήρεμος που δεν θα έχει και σήμερα γκρίνια.

Ο Τριαντάφυλλος αναρωτήθηκε αν οι μπλε θα ψηφίσουν πάλι με αγωνιστικά κριτήρια ρίχνοντας τη «βόμβα» για τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος έφερε πάλι 10αρι για την ομάδα του και τους τάισε για 2η συνεχόμενη φορά. Η ερώτηση του Ντάφυ «πάγωσε» τους μπλε.

Στο κουίζ των ερωτήσεων οι μπλε νίκησαν σε νέο ντέρμπι τους κόκκινους με 5-4 και απόλαυσαν λαχταριστό σουφλέ σοκολάτας.

Πηγή: skai.gr