Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώτος παίκτης που κέρδισε την πρόκριση στον ημιτελικό (vids)

Οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του SURVIVOR γεμάτο ανατροπές.

Τη συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι στον πρώτο αγώνα κατάταξης στο Survivor, που έγινε χθες, θέλησε να σχολιάσει η Μαριαλένα. Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έδειξε εκνευρισμένη με τον συμπαίκτη της καθώς όταν ο Ηλίας έδωσε το χέρι του στον Κόρο εκείνος δεν ανταποκρίθηκε και γύρισε το κεφάλι του από την άλλη.

«Ο Κόρομι μετά άρχισε να νευριάζει πάρα πολύ, σε κάποια φάση φώναζε, έκανε, έρανε. Δεν μίλαγε καθόλου με τον Ηλία, σε κάποια φάση ο Ηλίας πήγε να του δώσει το χέρι του, δεν του το έδινε ποτέ, και ήταν ο λόγος που έχασε αυτός. Έχασε την ψυχραιμία του, τα νεύρα ήταν πιο πολλά από τη συγκέντρωση και αυτό τον οδήγησε στην ήττα» είπε η παίκτρια.

Ενδεχομένως στην ήττα έφτασε και από τη βοήθεια του Σάκη στον Ηλία. Όπως αποκάλυψε ο παίκτης, ο Ηλίας απεγνωσμένος με το κακό σερί του, τον ρώτησε πώς εκείνος τα κατάφερνε τόσο καλά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό του reality επιβίωσης, που θα διεξαχθούν στο Γαλάτσι έχει ξεκινήσει και την Τρίτη παρακολουθήσαμε το τελευταίο αγώνισμα των 4 παικτών που βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο. Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος τα έδωσαν όλα και αγωνίστηκαν για μια θέση στον ημιτελικό της Κυριακής.

Ο Γιώργος Κόρομι δεν αγωνίστηκε απόψε αφού είναι ο παίκτης που βρέθηκε στην τελευταία θέση στο προχθεσινό αγώνισμα, μετά από σκληρή μάχη κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο. 

Ο Γιώργος Λιανός είπε ότι οι δύο παίκτες που θα φτάσουν πιο ψηλά θα εξασφαλίσουν την θέση τους στον ημιτελικό της Κυριακής, ενώ οι άλλοι δύο θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που θα ξεκινήσει το βράδυ της Τετάρτης και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στον ημιτελικό που θα παρακολουθήσου οι τηλεθεατές σε live μετάδοση.

Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση. Στην αρχή των αγωνισμάτων, ο Ηλίας Μπόγδανος μεταφέρθηκε προληπτικά στον γιατρό μετά από έναν μικρό τραυματισμό στον ώμο του.

Λίγο αργότερα ο Σάκης Κατσούλης έπεσε κάτω εμφανώς ταλαιπωρημένος από το τρέξιμο και την πίεση του αγώνα. Η Μαριαλένα ήταν για ακόμη μια φορά δίπλα του και τον συνέφερε προσφέροντάς του νερό. Οι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους και όπως φαίνεται οι σωματικές του αντοχές αρχίζουν να τους εγκαταλείπουν.

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω. Δεν έχω καθαρές ανάσες» είπε η Μαριαλένα επίμονα στον Σάκη.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα κατάταξης οι 3 παίκτες (Σάκης, Μαριαλένα, Ηλίας) έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους και αγωνίστηκαν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Ο Σάκης βγήκε πρώτος και αργότερα ο Ηλίας σημείωσε 7 νίκες με αποτέλεσμα να αναμετρηθεί στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Σάκη.

Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τον εαυτό τους ωστόσο νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης που περνάει αυτομάτως στον ημιτελικό. Σαν αποτέλεσμα ο Ηλίας, η Μαριαλένα και ο Κόρο θα διαγωνιστούν και θα διεκδικήσουν την δεύτερη θέση στον ημιτελικό του reality επιβίωσης. 

Ο Κόρο χθες βγήκε τελευταίος στον πρώτο αγώνα κατάταξης και κι έτσι έχει πλέον μόνο άλλη μία ευκαιρία για να προκριθεί στον ημιτελικό εάν κερδίσει τον Ηλία και τη Μαριαλένα.

Οι 4 παίκτες απόλαυσαν επαγγελματικό μασάζ και ένα λαχταριστό πρωινό γεύμα δίπλα στην πισίνα, χαλάρωσαν και «γέμισαν» τις μπαταρίες τους. 

Το επεισόδιο της Τετάρτης θα είναι συναρπαστικό και γεμάτο αγωνία για να μάθουμε ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα προκριθεί αυτομάτως στο ημιτελικό του Γαλατσίου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ