Survivor: Ο Σάκης έστειλε στον τάκο την Ελένη (videos)

Ένα ακόμη ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις επεισόδιο του SURVIVOR παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας.

Σκληρή μάχη για τη διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας έδωσαν οι παίκτες ενώ παρακολουθήσαμε και έναν καβγά μεταξύ Μαριαλένας - Ασημακόπουλου στο συμβούλιο.

Στη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας "ρίχτηκαν" οι παίκτες, στη «σκιά» της αποχώρησης της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα. Οι έξι παίκτες που παραμένουν στο παιχνίδι επιβίωσης είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κορόμι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Ελένη Χαμπέρη και ο Σάκης Κατσούλης.

Η αποχώρηση της Καρολίνας βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων πριν από το αγώνισμα, με τους "amigos" να δηλώνουν πως δεν συνειδητοποίησαν ακόμη ότι έφυγε.

Από την άλλη, ο Σάκης και η Μαριαλένα σχολίασαν αρνητικά τη συμπεριφορά των "amigos", αναφέροντας πως οι φίλοι της ήταν απαθείς στο άκουσμα της αποχώρησής της.

«Είναι λυκοφιλίες αυτά που κάνουν οι "amigos". Εμένα αυτοί οι άνθρωποι με αηδιάζουν. Δεν θα ήμουν ποτέ σε μια παρέα απλά για να είμαι. Προτιμώ να είμαι μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Οι παίκτες είχαν από 5 ζωές στον στίβο μάχης, ενώ τα αγωνίσματα ήταν μεικτά, καθώς πλέον το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό και βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό.

Την πρώτη ατομική ασυλία αυτής της εβδομάδας κατάφερε να κερδίσει ο Σάκης, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα ανακουφισμένος, αφού δήλωσε προηγουμένως πως ο ίδιος με την Μαριαλένα θα πρέπει να κερδίζουν για να μην ψηφίζονται από τους υπόλοιπους.

 

Στο Συμβούλιο του νησιού «άναψαν τα αίματα», με τη Μαριαλένα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση, με αφορμή την αποχώρηση της Καρολίνας και τη στάση των "amigos".

 

 

Η Μαριαλένα άφησε να εννοηθεί πως οι "amigos" είναι υποκριτές, ενώ ο Ασημακόπουλος θέλησε να πάρει θέση, δηλώνοντας πως το να φύγει κάποιος από το παιχνίδι δεν σημαίνει ότι δεν θα τον ξαναδούν ποτέ.

 

 

Ο Σάκης Κατσούλης έστειλε στον τάκο την Ελένη Χαμπέρη και έτσι είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 

Ο Σάκης είπε χαρακτηριστικά: «Τα κουκιά είναι μετρημένα. Την Μαριαλένα δεν θα την ψήφιζα, από εκεί και πέρα μένουν τέσσερα άτομα εκ των οποίων δυο από αυτούς με έχουν στεναχωρήσει με την συμπεριφορά τους. Επειδή πιο κοντά έχω έρθει με την Ελένη και με έχει στενοχωρήσει περισσότερο, θα δώσω την Ελένη».

 

 

«Το περίμενα. Δεκτή η απόφασή του. Έχω μιλήσει και έχω εξηγήσει στο Σάκη όλα αυτά που έχει πάρει στραβά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για αυτό. Δεν κρατάω σε κανέναν κακία που με ψήφισε. Δεν με καλύπτει, βέβαια, ο λόγος που είπε ο Σάκης αλλά έτσι είναι αυτά. Δεν μπορώ να αλλάξω αυτή την κατάσταση» είπε η Ελένη στην πρώτη της αντίδραση.

 

 

Πηγή: skai.gr