Survivor: Ο Σάκης έστειλε στον... τάκο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο (videos)

Οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του SURVIVOR

 

Οι 6 παίκτες που έχουν παραμείνει στο reality επιβίωσης μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα, αγωνίζονται για να διατηρήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι και να βρεθούν πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

Η αποψινή μάχη για τη δεύτερη ασυλία θα εξασφάλιζε την παραμονή τους. Αυτός που κατάφερε και πήρε και την δεύτερη ασυλία ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος σαρώνει τη μια μετά την άλλη τις ασυλίες κερδίζοντας διαδοχικά τα αγωνίσματα με τους Amigos να έχουν ξενερώσει. 

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα στο Survivor. Όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τρίτης, ένας σοβαρός τραυματισμός στο πόδι ήταν ικανός να ρίξει στο έδαφος την παίκτρια και να σφαδάζει από τους πόνους.

Στο πλευρό της βρέθηκε κατευθείαν φυσικά ο καλός της φίλος και πρώην σύντροφος της, Σάκης Κατσούλης για να δει τι της συνέβη και να της δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Σάκης μόλις κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το έπαθλο ασυλίας, αμέσως μετά τη νίκη του ακούγοντας την Μαριαλένα να παραπονιέται για τον τραυματισμό της,της  είπε: «Σ΄ αγαπάω ρε. Έχασα μια ζωούλα όταν ήσουν στο γιατρό μόνο». Η Μαριαλένα απάντησε: «Μπράβο αγάπη μου».

Το βράδυ της Τρίτης, ο Σάκης νίκησε ξανά και υπέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα -μετά την Ελένη Χαμπέρη- τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

«Είμαστε μόνο έξι παίκτες. Την Μαριαλένα δεν μπορώ να την ψηφίσω. Η Ελένη είναι ήδη υποψήφια άρα μένουν μόνο τα τρία αγόρια. Τον Ηλία τον σέβομαι αγωνιστικά. Με τον Κόρο δεν ήρθαμε ποτέ σε αντιπαράθεση άρα αυτός που μένει και αυτός που υποδεικνύω ως δεύτερο υποψήφιο, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

«Νιώθω υπέροχα. Πραγματικά. Μια χαρά. Το ήξερα ότι θα με έβγαζε στον τάκο. Δεν πρόκειται να αλλάξω. Σέβομαι την άποψή του και δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ότι και να γίνει θα το αποδεκτώ. Αν ο κόσμος θέλει να με κρατήσει, θα με κρατήσει. Δεν θα κάτσω να αναλύω και να φτιάχνω καταστάσεις στο μυαλό μου» ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Ασημακόπουλου.

 

 

Πηγή: skai.gr