Survivor: Ο Λάμπρος αποκάλυψε το μυστικό της Μυριέλλας και σόκαρε άπαντες

Η αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου αφήνοντας άφωνο τον Γιώργο Λιανό αλλά και τις δύο ομάδες. 

Ο παρουσιαστής αποφάσισε στο Συμβούλιο του Νησιού της Τετάρτης να αποκαλύψει το μυστικό της Μυριέλλας και να κάνει γνωστό σε όλους ότι της ζητήθηκε να δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση έναν δυνατό παίκτη από την ομάδα της καθώς κάποιοι από τους Μαχητές ήθελαν να διώξουν μία παίκτρια από την ομάδα τους. 

«Αυτή την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ, ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μία φορά πάνω στα νεύρα τους. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο, κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δε θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει, είναι αλήθεια και δε μου άρεσε», είπε η Μυριέλλα επιβεβαιώνοντας τον Λάμπρο και κάνοντας την Ασημίνα να συγκινηθεί και να τους ευχαριστήσει για την αποκάλυψη. 

Στη συνέχεια ο Σάββας Κάλφας πήρε τον λόγο και παραδέχτηκε ότι έκανε μία σχετική συζήτηση με τη Μυριέλλα αλλά ουδέποτε της ζήτησε να βγάλει στον ‘’τάκο’’ κάποιον αγαπητό συμπαίκτη της, με την ηθοποιό να αναιρεί τα λεγόμενά του. 

Όταν ρωτήθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης αν εμπλέκεται στο περιστατικό, εκείνος ‘’μάσησε’’ τα λόγια του με αποτέλεσμα όλη η Μπλε Ομάδα να βγάλει το συμπέρασμα πως εκείνος κρύβεται πίσω από αυτήν την πρόταση που δέχτηκε η Μυριέλλα, κάτι που φυσικά προκάλεσε αντιδράσεις. 

Οι τόνοι τελικά έπεσαν όταν ήρθε η ώρα ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν εκείνος που είπε αντίο στην ομάδα και το Survivor, προκαλώντας συγκίνηση.


Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr