Survivor-Νικολέττα: 'Ενας είναι ο νικήτης. Πώς ο Τζέιμς έγινε ένας «μικρός» Παπάς (vid)

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το «Survivor» έκανε η Νικολέτα Μαυρίδη στο «Love it».

Ο 26χρονη χορεύτρια μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, την αποχώρησή της, τον Σάκη και τη Μαριαλένα, τη Μαριάνθη, αλλά και τον Τζέιμς Καφετζή .

Τι είπε για το ότι την ψήφισε  η Καρολίνα:

«Το περίμενα πως θα ψηφίσει έμενα η Καρολίνα. Ήμουν η πρώτη που της το είπα. Είχαμε πάρα πολύ καλές σχέσεις με την Καρολίνα. Είχα πει στην Καρολίνα πως ο τρόπος της απέναντι στα παιδιά δεν ήταν σωστός και πως ήταν αυταρχική. Δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ.»

 

 

«Την ίδια ερώτηση έχω και εγώ. Αν είναι ή δεν είναι μαζί ο Σάκης με τη Μαριαλένα. Δε ξέρει κανείς. Δε ξέρω αν ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα. Η Μαριαλένα είναι πιο πολύ καψούρα με τον Σάκη. Δε ξέρω αν θα μπορούσαν να είναι μαζί μετά το παιχνίδι. Η Μαριαλένα μας είχε μιλήσει για τη σχέση που είχε έξω από το παιχνίδι.

Με τον Σάκη είχαμε μιλήσει στα social media πριν από χρόνια για να του διαφημίσω κάτι ρούχα. Δε γνωριζόμασταν. Ο Σάκης ήταν συμπαίκτης του αδερφού μου, αλλά δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση.

Δε νομίζω πως μπορεί να παρεξηγηθεί κάποια συμπεριφορά μου με τον Σάκη. Τι άλλο να τραβήξει η Μαριαλένα; Είχε τον Σάκη, είχε τη Χριστίνα, να εμφανιστώ και εγώ;

Αν ο Σάκης έκανε κάποια κίνηση θα του το έκοβα εγώ. Ήμουν πιο συμαζεμένη απέναντι στον Σάκη για να μην παρεξηγηθώ. Και λόγω της Μαριαλένας. Ο Σάκης μια χαρά παιδί είναι. Είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας, αλλά δεν είναι ο τύπος του άντρα που μου αρέσει. Ο Σάκης είχε πει πως δεν έβλεπε καν Survivor πριν μπει για να μη ξέρει τίποτα. Η Μαριαλένα τη γύρισε τη μπιφτέκα.

Η Μαριάνθη ήταν έξαλλη εκείνη τη μέρα. Ήμουν πολύ εριστική όταν της είπα “χαλάρωσε τα μπουτάκια σου”.

Δε δέχομαι από κανέναν να μιλάει για τη δουλειά και την οικογένειά μου».

Μιλώντας για τον Πάυλο Γαλακτερό είπε:

«Ο Παύλος είναι αδερφός μου. Είναι ένας gentleman και μας πρόσεχε πάντα. Η Μαριάνθη μάλλον είχε κάποιο θέμα μαζί μου που δεν είχα καταλάβει.»

Για τον Αλέξη Παπά, τον Τζέιμς και τον Τριαντάφυλο, δήλωσε:

«Εγώ είδα έναν άλλον Τριαντάφυλλο όταν έφυγε ο Αλέξης. Ο Αλέξης είχε έναν ρόλο. Μπορούσε να σε πουλήσει και να σε αγοράσει. Ο Νίκος ήταν από τα πιο αληθινά παιδιά. Δεν μασούσε ποτέ τα λόγια του.

Όταν μπήκα στο παιχνίδι είπα στο Τζέιμς πως ήταν ο πιο σπαστικός παίκτης για μένα. Όταν έφυγε ο Αλέξης, ο Τζέιμς άλλαξε εντελώς. Ήταν ένας μικρός Αλέξης Παππάς».

Για τον ποιον θέλει νικήτη του Survivor, η Νικολέττα, ήταν ξεκάθαρη:

«Για μένα ο νικητής είναι ένας. Ο Ηλίας Μπόγδανος. Δεν υπάρχει πιο καλό πλάσμα από τον Ηλία. Αφιερώνω αυτούς τους τρεις μήνες στον μπαμπά μου, στη μητέρα μου και τις φίλες μου» είπε, μεταξύ άλλων, η Νικολέτα Μαυρίδη.»

 

 

Πηγή: skai.gr