Survivor: Νίκη για Μπλε με έπαθλο την επικοινωνία-«Καραγκιόζης που έγινε άξιος» ο Ντάφυ (vids)

Οι δύο νέες ομάδες Κόκκινων και Μπλε, μπήκαν στο στίβο μάχης στο επεισόδιο της Δευτέρας με έπαθλο την επικοινωνία και ενώ στο SURVIVOR αυτής της εβδομάδας, δεν θα υπάρξουν αγωνίσματα ασυλίας και αποχωρήσεις από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο Γιώργος Λιανός.

Τριαντάφυλλος και Καρολίνα είχαν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη καθώς είναι οι survivors που έχουν πολύ καιρό να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Σε καλύτερη μοίρα η Ελένη Χαμπέρη, η οποία αν κέρδιζε η ομάδα της θα είχε την ευκαιρία να τηλεφωνήσει στην οικογένειά της και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι που θα έπαιζαν για τηλεφώνημα σε φίλους, αφού ήδη έχουν δει το βίντεο τους.

Ο Ηλίας Μπογδανός είχε στόχο μόνο τη νίκη σήμερα και δεν σκεφ΄τοταν καν μια δεύτερη σερί ημέρα με ήττα ενώ η ομάδα του έδωσε όρκο νίκης και για την αρχηγό τους Καρολίνα, ώστε μετά από σχεδόν δυο μήνες να δει τα μηνύματα των αγαπημένων της.

Στη Μπλε ομάδα, ο «Ντάφυ» είχε καιρό να ακούσει το παιδί του, και θα πάλευε μέχρι τέλους για τη νίκη. Ο 43χρονος τραγουδιστής δεν επηρεάζεται ούτε από τους πόνους στο πόδι, αλλά ούτε και από την αρνητική ενέργεια των μπλε που έριξαν «βέλη» εναντίον του με χαρακτηρισμούς όπως «καραγκιόζης» και δήλωσε έτοιμος να δώσει τα πάντα για τη νίκη. Εξαντλημένος ένιωθε ο Σάκης Κατσούλης μετά την χθεσινή υπερπροσπάθεια που έστειλε τους κόκκινους να απολαύσουν αστακομακαρονάδες μέσα σε ένα καταμαράν.

Οι μπλε μπήκαν καλύτερα στο στίβο μάχης και εκμεταλλεύτηκαν την κούραση του Σάκη και την κακή απόδοση του «Ντάφυ». Προηγήθηκαν άνετα και δεν έχασαν τη διαφορά στο σκορ σε όλο τον αγώνα. Ακόμα και όταν ο Σάκης μείωσε σε 8-5 παρουσιάστηκαν ασταμάτητοι, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο
να κάνει το 9-5 κόντρα στον Τριαντάφυλλο και την Καρολίνα Καλύβα να γράφει το τελικό 10-5 για τους μπλε κόντρα στην Ελένη Χαμπέρη.

Ο Σάκης προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδα του μετά την ήττα της και τα έβαλε με την αρνητικότητα του Τριαντάφυλλου, ζητώντας από τον τραγουδιστή να μην τα παρατάει ποτέ και να μην τους ξενερώνει, με τον τραγουδιστή να  νιώθει υπεύθυνος για την ήττα των κόκκινων. Η στεναχώρια του που για ακόμα μια φορά δεν θα επικοινωνούσε με τους δικούς του ήταν έκδηλη. «Είμαι ο πιο ανάξιος εδώ μέσα» είπε ο Ντάφυ, με τον Γιώργο Λιανό και τον Σάκη Κατσούλη να διαφωνούν μαζί του.

Η νίκη των μπλε και το γεγονός ότι ήρθε επειδή αγωνίστηκε ο Τριαντάφυλλος έκανε μέχρι και την Καρολίνα Καλύβα να πει τα αντίθετα με χθες, και το «καραγκιόζης» έγινε σε ένα 24ωρο «άξιος». Για τον Σάκη στους μπλε δεν υπάρχει ευγενής άμυλα και εξήγησε γιατί το πιστεύει αυτό.

Αδικία προς το πρόσωπο του Τριαντάφυλλου είδε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αναφέρθηκε στην αλλαγή συμπεριφοράς των μπλε τώρα που νίκησαν. Ένα θέατρο του παράλογου βλέπει και ο «Ντάφυ», ο οποίος χθες με πέντε ήττες και νίκη των κόκκινων ήταν καραγκιόζης και μια ημέρα μετά με πέντε ήττες και νίκη των μπλε ήταν άξιος.

Ο Γιώργος Κόρομι υποστήριξε πως οι κόκκινοι είναι αυτοί που δεν ξέρουν να χάνουν, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξέφρασε την χαρά του και την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα, αλλά και για το πόσο λιοντάρι ένιωσε.

Το έπαθλο για τη Μπλε ομάδα ήταν κοτοπουλάκι και αναψυκτικά, τα οποία απόλαυσαν πριν επικοινωνήσουν με τους δικούς τους. Λύγισε η Καρολίνα που είχε πολύ καιρό να ακούσει τον μπαμπά της και τον αδελφό της ενώ και ο Ηλίας Μπόγδανος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά του.

Οι Μπλε κέρδισαν και στο κουίζ επιβίωσης με σκορ 7-6 και έπαθλο γλυκό τιραμισού
 

Πηγή: skai.gr