Survivor: Νέοι παίκτες στο παιχνίδι, νέα ήττα και νεύρα για τους Μπλε-Δείτε βίντεο

Εκτός από την πολύκροτη επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor, πριν από το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό του Σάββατου, Μαχητές και Διάσημοι ενισχύθηκαν με νέους παίκτες.

Οι τρεις νέοι παίκτες που έκαναν την είσοδό τους λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Άγγελος Πουλής.

Οι δύο πρώτοι πήγαν στην ομάδα των Διάσημων, ενώ ο standman του Χόλιγουντ από τα Σεπόλια ενίσχυσε την ομάδα των Μαχητών.

Στο αγώνισμα οι Μαχητές προσπάθησαν και έφτασαν κοντά όμως γι’ ακόμη μια φορά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.
Οι νέοι παίκτες έκαναν και το αγωνιστικό τους ντεμπούτο. Εκείνος όμως που ξεχώρισε ήταν ο "Ρώσος" ο οποίος σε τρία run έφερε ισάριθμες νίκες, με σημαντικότερη την τελευταία.

Το παιχνίδι σταμάτησε για λίγο όταν ο Ανδρέας σφήνωσε κάτω από ένα εμπόδιο και υπήρξε ανησυχία για την υγεία του.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος όπως ήταν φυσικό οι Μπλε για ακόμη μια φορά εμφανίστηκαν καταβεβλημένοι και απελπισμένοι.Σάββας και Ασημίνα προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν αν διαχειριστούν τα νεύρα τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Μπλε υπέστησαν ακόμη μια επώδυνη ήττα, αυτή τη φορά στο παιχνίδι "Πες το αλλιώς".

Παρά όμως το αρνητικό γι’ αυτούς αποτέλεσμα, τόσο αυτοί όσο και οι Διάσημοι φάνηκε να διασκεδάζουν μέσα στο παιχνίδι κυρίως. Κατσαούνης και Ευρυδίκη έδωσαν ρεσιτάλ,  ενώ οι περιγραφές του Τσολάκη είχαν αναφορές στο περσινό survivor και έφεραν σε δύσκολη θέση τον Γιώργο Λιανό!

Πηγή: skai.gr