Survivor: Μετά την Ανθή οι κόκκινοι ψήφισαν Σοφία-Γιατί η Καρολίνα επέλεξε 3η γυναίκα (vids)

Άλλες δύο γυναίκες θα είναι συνυποψήφιες με την Ανθή Σαλαγκούδη προς αποχώρηση στο Survivor και το κοινό θα αποφάσεις ποια θα παραμείνει στην κόκκινη ομάδα.

Η ηττημένη ομάδα που ήταν η Κόκκινη, έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα με αυτούς που υποστηρίζουν την Ανθή Σαλαγκούδη στο ριάλιτι και αυτούς  που θέλουν να απαλλαγεί από την ίδια καθώς δεν προσφέρει αρκετά στην ομάδα αγωνιστικά.

Από την ψηφοφορία της ομάδας υποψήφια αναδείχθηκε η Σοφία Μαργαρίτη με οκτώ ψήφους καθώς αρκετοί θεωρούν ότι υποκινεί καταστάσεις ενώ η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, που κέρδισε την ατομική ασυλία, έθεσε ως επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση την Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Εμφύλιος και στους μπλε

Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε στο Survivor της Τρίτης ο Αλέξης Παππάς λίγα λεπτά πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Ο γοητευτικός ηθοποιός απασφάλιστα, συγκεκριμένα, κατά της κόκκινης ομάδας.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Αδιαφορώ πλήρως για τη στάση των παιδιών που υποστηρίζουν ξανά ότι θα μας ψηφίσουν. Καλά θα κάνουν να μας ψηφίσουν. Προσωπικά πιστεύω ότι ανοίγουν μια δική τους λακούβα και θα πέσουν πάλι μέσα».

«Το τι έχει γίνει στην απέναντι ομάδα με αφήνει παγερά αδιάφορο και μου έχει δώσει μέχρι στιγμής μια αίσθηση αηδίας. Βλέπω ομάδες και παραομάδες από εκεί που ήταν αγαπημένοι τώρα να είναι τσακωμένοι» πρόσθεσε με νόημα ο Αλέξης Παππάς. «Δεν με αφορά καν αν θα φύγω αυτή την εβδομάδα ή την 25η που θα λήξει το παιχνίδι».

Κοντά στην άποψη του ηθοποιού κινήθηκε και ο Chris Σταμούλης…

Για την αλλαγή συμπεριφοράς του Αλέξη αναφέρθηκε ο Νίκος Μπαρτζής, ο οποίος θεωρεί πως ο ηθοποιός έχει αρχηγικές τάσεις που δεν του βγαίνουν.

10-9 κερδίσαν οι μπλε

Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης, η Ανθή Σαλαγκούδη ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί, με τον παρουσιαστή του Survivor 4 να εξηγεί ότι αυτό θα επιφέρει ποινή για τους κόκκινους. Η για πέμπτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση απάντησε ότι η ομάδα της θα προτιμήσει το πέναλτι από το να αγωνιστεί και να χάσουν. Σε αυτό συμφώνησε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι έτσι της είπαν και οι φίλες της, με την Μαριάνθη Κάσδαγλη να παίρνει θέση επί του θέματος.

Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά απαιτητικός για ακόμα μια φορά. Είχε πολύ λάσπη και κατέληγε σε ένα παζλ με σανιδες πριν βρουν στόχο με μπάλες που θύμιζαν αυτές του ράγκμπι σε μια απόχη. Αυτή τη φορα ο αγώνας ήταν ισορροπημένος. Ωστόσο η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε να δώσει κόντρα στην Σοφια Μαργαρίτη κατάφερε να δώσει προβάδισμα δυο πόντων για την ομάδα της κάνοντας το 8-6.

Το ματς πήγε στον τελικό και στο 9-9 Ηλίας Μπόγδανος και Καρολίνα Καλύβα θα τα έβαζαν με τους Τζειμς Καφετζή και την Μαριαλένα.  Οι μπλε έγραψαν το τελικό 10-9 και και έστειλαν για 2η συνεχόμενη ημέρα τους κόκκινους στο συμβούλιο να… βγάλουν τα μάτια τους.

Το δεύτερο τοτέμ πήγε στους μπλε με τον Τζειμς Καφετζή να σχολιάζει και την απόφαση των κόκκινων να μην αγωνιστεί η Ανθή, χαρακτηρίζοντας την ασέβεια προς το πρόσωπό της.
 

Πηγή: skai.gr