Survivor: Με δάκρυα και ένα τραγούδι αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου (vids)

Το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ αποφάσισε με τη θετική του ψήφο, να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης η Ελευθερία Ελευθερίου, που είπε το «φέυγω και αφήνω πίσω μου το... SURVIVOR», αποχαιρετώντας τον Άγιο Δομίνικο. 

Ο κόσμος κράτησε με τη θετική του ψήφο στον Άγιο Δομίνικο ακόμα μια εβδομάδα τους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο.

Το επεισόδιο της Τετάρτης, ξεκίνησε από το βράδυ μετά το πρότελευταίο συμβούλιο με τη συζήτηση των παικτών να επικεντρώνεται στην αναφορά του Κώστα Παπαδόπουλου για την «κλεψιά» της Ελευθερίας Ελευθερίου, με τον ζαχαροπλάστη να κρίνει ότι έπρεπε να ειπωθεί για να μην ξεχαστεί και τους υπόλοιπους να διαφωνούν κυρίως με το timing που έγινε.

Το πρωί ο Τριαντάφυλλος τα «έχωσε» στον Κώστα ότι δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι ήταν υποψήφια προς αποχώρηση και πέταξε «βέλη» στην τραγουδίστρια. Ο Κώστας επέμεινε στην πράξη της Ελευθερίας την οποία χαρακτήρισε υποχθόνια. Η τραγουδίστρια θεωρεί ότι το έκανε για να την στοχοποιήσει και ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν είχε πρόθεση να πάρει από κάποιον κάτι.

Ο Τζέιμς Καφετζής ασχολήθηκε με την «κωλοτούμπα» του Σάκη στην ψηφοφορία κάτι που έκανε έξαλλη την Μαριαλένα και κάλυψε τον «αγαπημένο» της για το γεγονός ότι ψήφισε Ελευθερία και όχι Νικολέτα. Η ένταση ανέβηκε όταν στη κουβέντα μπήκαν και οι Σάκης - Αλέξης.

Ο Αλέξης Παππάς τα είχε με τον Παύλο Γαλακτερό τον οποίο χαρακτήρισε απομίμηση του Τζέιμς. «Θέλω να φύγω μακριά σου» του είπε ο Παύλος και εξήγησε ότι πλέον ο Άλεξ θα είναι σαν να μην υπάρχει στο παιχνίδι.

Όλα ξεχάστηκαν όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες των δυο ομάδων ότι όποιος νικήσει στο αγώνισμα της επικοινωνίας θα συνομιλήσει μέσω μηνυμάτων ζωντανά με την οικογένεια τους. Οι περισσότεροι δάκρυσαν και δυσκολεύτηκαν να σχολιάσουν το έπαθλο.

Στον στίβο μάχης, οι κόκκινοι έπρεπε να καλύψουν και το τεράστιο κενό του Ηλία Μπόγδανου που λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε κάτι που κόστισε στην ομάδα του. Οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν την επικοινωνία με τους δικούς τους, φρόντισαν  όμως και να στείλουν το μήνυμα τους στο γιο του Τριαντάφυλλου τραγουδώντας μαζί με τον αντίπαλο τους τα χρόνια πολλά στο μικρό Νικόλα.

Δυστυχώς για τον «Ντάφυ» η απουσία του Ηλία δεν αναπληρώθηκε και μάλιστα ο τραγουδιστής  έμελλε να είναι και ο παίκτης που έχασε το τελευταίο run με τον Παύλο Γαλακτερό να γράφει το τελικό 10-6 για τους μπλε. Νωρίτερα όμως, ο «πιστολέρο» Ντάφυ νίκησε τον Κόρο με μια επική ανατροπή παίρνοντας μια «άτυπη» εκδίκηση.

Η ήττα κόστισε αρκετά στους κόκκινους με τον Ασημακόπουλο να δείχνει την απογοήτευση του και να τα βάζει με τον Τριαντάφυλλο, στον οποίο έκανε παρατήρηση και ο Αλέξης Παππάς.

Ο Κώστας Ασημακόπουλος δεν ήθελε να πιστέψει ότι έχασε ακόμα ένα έπαθλο, ενώ άρχισε να θυμίζει τον «Ναυαγό» Τομ Χανκς όταν άρχισε τους οραματισμούς του και ξεκίνησε να μιλάει σε ένα παγούρι… καλώντας τη μητέρα του.

Οι μπλε απόλαυσαν το έπαθλο τους και το γεγονός ότι μετά από τόσο καιρό επικοινώνησαν μέσω μηνυμάτων με τους δικούς τους. Ο Νίκος Μπάρτζης ζήλεψε πολύ την Άννα Μαρία που με το που βγήκε από το παιχνίδι επιβίωσης πήγε στους γονείς του και έφαγε το γαλακτομπούρεκο της μαμάς του. Ο Τζέιμς απόρησε που ο πατέρας του μετά από τόσους μήνες που έχουν να μιλήσουν αναφέρθηκε στον φίλο του Νίκο, με τον Μπάρτζη να αναρωτιέται αν τον θέλουν για γαμπρό και τον Καφετζή να του ξεκαθαρίζει ότι την αδελφή του δεν την δίνει στον «κλανονογαμπρό-τσοπανοτραβόλτα».

Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε μαθήματα φωνητικής στην Μαριαλένα και το τραγούδι που κυριάρχησε ήταν το «Φεύγω». Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φιλοτέχνησε μια ταμπέλα Amigos para Siempre (φίλοι για πάντα) με τον Ηλία Μπόγδανο να εξηγεί το λόγο της ταμπέλας. Ο Ασημακόπουλος ξενέρωσε λίγο ωστόσο, μόλις είδε που ο Αλέξης Παππάς είχε ετοιμάσει και εκείνος μία ταμπέλα.

Στο συμβούλιο η Ελευθερία Ελευθερίου τα έβαλε με τους Τζέιμς και Νίκο φέρνοντας αμφότεροι στο προσκήνιο περιστατικά του παρελθόντος που τους ενόχλησαν.

Οι εντάσεις κόπασαν όταν ο  Γιώργος Λιανός ζήτησε ένα σχόλιο από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση και στη συνέχεια τους ανακοίνωσε πως ο παίκτης που θα μπει στη βάρκα της επιστροφής  είναι η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερία, με δάκρυα στα μάτια είπε ότι το περίμενε, ενώ ο Τριαντάφυλλος της είπε να πει ένα τελευταίο τραγούδι αγκαλιά με όλους τους συμπαίκτες της στη κόκκινη ομάδα. Αφού τραγώδησε ένα στίχο του «Μπονίτα» είπε αντίο στον Άγιο Δομίνικο.

Πηγή: skai.gr