Survivor-Καλίδης: Ο Αλέξης Παππάς δεν είναι μόνο καλός ηθοποιός αλλά και σκηνοθέτης (vid)

Στην εκπομπή Love It ήταν καλεσμένος ο Πάνος Καλίδης και μίλησε για όλους και για όλα που αφορούν το Survivor.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης, στον «σκηνοθέτη» Αλέξη Παππά, ενώ σχολίασε και το τρίγωνο Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Γιώργου Λιβάνη.

«Είναι κάτι που δεν πιστεύω ότι το έζησα και έμεινα 12 εβδομάδες εκεί. Περίμενα ότι δεν θα αντέξω πάνω από έναν μήνα. Γνώρισα τον εαυτό μου καλύτερα, τον έζησα σε πολύ άσχημες συνθήκες και καταστάσεις που το μυαλό και το σώμα έχει αδυνατίσει και βρίσκεται σε κατάσταση επιβίωσης. Προσπάθησε το ένα μέρος του μυαλό να κουμαντάρει το άλλο. Από τη μία ήθελα να πω πράγματα που με ενοχλούσαν και από την άλλη έλεγα “άραξε είμαστε σε συνθήκες που κανείς δεν είναι ο εαυτός του”. Φίλτραρα πολύ τα πράγματα. Επειδή περνούσα δύσκολα, δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση και να ζορίσω και τους συμπαίκτες μου», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Και ανέφερε: «Όλοι εκεί μέσα ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες, σκεφτόμασταν και αναλύαμε τις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο».

Περι στρατηγικής ανέφερε: «Όσο ήμουν μέσα διαφωνούσα με τα παιδιά που είχαν τακτική και δεν λειτουργούσαν αυθόρμητα. Όταν τα παιδιά έρχονταν στο συμβούλιο με έτοιμο το σενάριο, ότι θα πω αυτό που έγινε πριν από δυο μέρες. Τι θα πουν, πώς θα δικαιολογήσουν τον εαυτό τους, για να δημιουργήσουν ένα θέμα και μια ένταση».

Μιλώντας για τον  Αλέξη Παππά είπε: «Ο Αλέξης Παππάς εκτός από ηθοποιός στο επάγγελμα ήταν και καλός σκηνοθέτης. Έφτιαχνε και σενάρια. Όπως το να μην τρέξει σε κάποιο αγώνισμα εκείνος και ο Chris για να επιλέξει η άλλη ομάδα εμένα και να χάσουμε. Όπως κι έγινε. Έπαιξα από δυο φορές με Μπόγδανο και Ασημακόπουλο και έχασα. Και με αυτό τον τρόπο προσπάθησαν να αποδείξουν ότι ο πιο αδύναμος παίκτης που έχασε ήταν ο Πάνος Καλίδης, όπως κι έγινε» και συμπλήρωσε: «Δεν αλλάζει ο άνθρωπος».

Για τον Τριαντάφυλλο, είπε: «Κάθε φορά που ψήφιζαν τον Τριαντάφυλλο και έλεγαν πως είναι αδύναμος αγωνιστικά προσπαθούσαν να βάλουν και άλλα πράγματα για να δείξουν πόσο ενοχλούνταν με εκείνον».

Για το δίδυμο Σάκης – Μαριαλένα είπε: «Ως τηλεθεατής σχηματίζω γνώμη και άποψη όπως και όλος ο κόσμος. Όταν ήμουν μέσα στο Survivor πριν να γίνει η ένωση ο Σάκης δεν κοιμόταν πλάι στη Μαριαλένα. Εγώ έτσι έφυγα. Για μένα μία σχέση ή δύο σχέσεις είναι κάτι σοβαρό και πολύ προσωπικό. Δεν πρέπει να σχηματίζουμε άποψη και να τη λέμε έξω. Η Μαριαλένα να δείξει αυτό που θέλει να δείξει».

Ενώ, απέφυγε εντόνως να αποκαλύψει ποιο ήταν το μήνυμα που μετέφερε στον Γιώργο Λιβάνη. Ωστόσο, στο τέλος είπε πως εκείνος αγαπά τη Μαριαλένα γιατί είναι καλό παιδί και δήλωσε: «Δεν έχω δει να είναι κάτι ανήθικο μέχρι στιγμής».

Πηγή: skai.gr