Κλείσιμο

Survivor: Ήττα για τους Διάσημους - Υποψήφιος ο Βισκαδουράκης

Σε μάχη "στήθος με στήθος" εξελίχθηκε η ψηφοφορία της Κυριακής των Διασήμων, με μονομάχους τον Θανάση Βισκαδουράκη και τον Λάμπρο Κωσταντάρα.

Τελικά ο ηθοποιός συγκέντρωσε πέντε αρνητικές ψήφους έναντι τεσσάρων του παρουσιαστή και είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα.

Οι Διάσημοι απόντος του Βαλάντη, φάνηκε να μην έχουν ξεκάθαρο προσανατολισμό στην ψηφοφορία και οι ψήφοι τους μοιράστηκαν. Θα μπορούσαν όμως να μην είχαν βρεθεί για ακόμα μια φορά στη δυσκολη αυτή θέση, αν είχαν καταφέρει να αξιοποιήσουν το προβάδισμά τους με 8-7 στο αγώνισμα ασυλίας

Αντ΄ αυτού, έχασαν τα επόμενα 3 παιχνίδια και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 10-8 υπέρ των Μπλε.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης δικαιολόγησε την επιλογή των συμπαικτών του να τον θέσουν στη κρίση του τηλεοπτικού κοινού, αναγνωρίζοντας την αγωνιστική του κατωτερότητα λόγω ενός τραυματισμού που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί -ούτε- στη μάχη για την ασυλία.

Βοήθησε όμως από ένα άλλο πόστο. Ο παίκτης των Διασήμων, που προσφάτως μονοπώλησε το ενδιαφέρον για τις... προπονητικές του ικανότητες στο Συμβούλιο του Νησιού, ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρό του βρέθηκε η ενδεχομένως δυναμικότερη αλλά και δυνατότερη παίκτρια των Μαχητών, το "βουνό" τους όπως εκείνοι την αποκαλούν,  η Ασημίνα.

 Αμέσως μετά τη νίκη της συμπαίκτριας του Αθηνάς απένατι στον "Παρνασσό" των μΜχητών, την επιδοκιμάζει φωνάζοντας: «Δεν είσαι βουνό, είσαι τα Ιμαλάια. Δεν τον βλέπεις καν τον Παρνασσό».

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr