Survivor: Η υπόσχεση του Ντάφυ, η γυμνή βουτιά των «κόκκινων» και ο υποψήφιος Τζέιμς (vids)

Τα πάντα είχε το πασχαλινό επεισόδιο του SURVIVOR που προβλήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Γεύση από Ελλάδα περίμενε τη νικήτρια ομάδα σε ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες με τη φιλία των Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη να μπαίνει ξανά στο στόχαστρο των υπόλοιπων παικτών. Η Μαριαλένα συνεχίζει την παρακαταθήκη του Αλέξη Παππά. Η παίκτρια των «μπλε» ζήτησε από το κοιινό να μη λυπάται τον Ροδίτη συμπαίκτη της τονίζοντας πως είναι στρατηγική του να είναι μειονότητα με τον Νίκο και τον κατηγορεί για ειρωνεία και έπαρση.

Ο Τριαντάφυλλος είχε υποσχεθεί ότι αν έμενε στο Survivor μετά και την 9η υποψηφιότητα του θα ανέβαινε σε ένα ψηλό δέντρο και θα βουτούσε από εκεί στη θάλασσα. Ο «Ντάφυ» θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον κράτησε και αποφάσισε να υλοποιήσει την υπόσχεση του. Η Μαριαλένα του έλεγε να μην το κάνει, ο Σάκης τον παρότρυνε να μην φοβηθεί καθώς «έτσι θα γίνεις άντρας», ο Ηλίας έδινε οδηγίες και ο Ασημακόπουλος θύμιζε σε όλους πως «το προϊόν είναι ελαττωματικό». Τελικά ο τραγουδιστής ανέβηκε στον φοίνικα και με «παιδικό» άλμα, παραλίγο να χτυπήσει.

Πριν το αγώνισμα με έπαθλο το Πασχαλινο τραπέζι αλλά και την πρώτη ασυλία ο Ηλίας μαζί και με τον Ασημακόπουλο έβαλαν στοίχημα ότι αν η κόκκινη ομάδα κερδίσει τον αγώνα, θα τρέξει γυμνός με το τοτέμ έως την θάλασσα. Η απάντηση των μπλε στο Challenge των κοκκινων δόθηκε από τον Τζέιμς Καφετζή ο οποίος υποσχέθηκε πως αν κερδίσει η ομάδα του θα τρέξει με το μαγιό της Άννας Μαρία Βέλλη!

Ο στιβος μάχης με τροχαλίες, βουτιές στη θάλασσα, εμπόδια ισορροπίας και στόχους με κύβους και σακιά έδειξε να ταιριάζει στο αγωνιστικό στιλ των κόκκινων, που έρεξαν ένα τρομερό σερί 7-0. Ενθουσιασμένοι με την απόδοσή τους δεν έλειψαν και οι εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ Τριαντάφυλλου και Ηλία Μπόγδανου. Η μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους οδήγησε τους δυο τραγουδιστές να αρχίσουν τα φιλιά με κάποια εξ αυτών στο στόμα, κάνοντας τους υπόλοιπους να ξεσπάνε σε γέλια.

Τα γέλια όμως των κοκκινων κόπηκαν όταν οι μπλε πλησίασαν λόγω της χαλαρότητας που έδειξαν οι αντίπαλοι τους μετα το 7-0 και το ματς έγινε 8-9. Οι κόκκινοι κυνήγησαν τον τελευταίο πόντο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο ο οποίος θα είχε απέναντι του τον Τζέιμς Καφετζή που θα προσπαθούσε να οδηγήσει τον αγώνα σε flag race. Ο Ασημακόπουλος ήταν πιο εύστοχος κάνοντας το τελικό 10-9 για τους κόκκινους… σερβίροντας και τα τζατζίκια εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Μετά το τέλος του ματς, έπρεπε οι Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Ασημακόπουλος να βουτήξουν στη θάλασσα γυμνοί. Η χαρά των κόκκινων ήταν τεράστια όπως είπε ο Ασημακόπουλος ο οποίος έσυρε τον χορό με τους υπολοίπους συμπαίκτες του στην παραλία.

Ο Σάκης Κατσούλης είχε και μια πρόταση για την Μαριαλένα που δεν θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει μαζί του το φετινό πασχαλινό τραπέζι.

Στην ατομική ασυλία νικητής ήταν ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος θα κληθεί να βγάλει έναν συμπαίκτη του στον… τάκο.

 

 

 

 

 

 

 

Με την επιστροφή του στην παραλία η υποδοχή που έτυχε ο Κόρο από την κόκκινη ομάδα ήταν σε… κόκκινα χαλιά. Από την άλλη η Μαριαλένα έδειξε σκληρή στην πρόταση του Σάκη.

 

 

 

 

 

 

 

Την ώρα που οι μπλε θα έπρεπε να φάνε για ακόμα μια ημέρα καρύδες και σαλάχια που έπιασε ο Γιώργος Κόρομι, οι κόκκινοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν αρνί στη σούβλα, χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, μπύρες και παραδοσιακή μουσική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο συμβούλιο για ακόμα μια φορά όλοι τα είχαν με τον Τζέιμς και όπως ήταν αναμενόμενο ο «πρίγκιπας» συγκέντρωσε και τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών του στη μπλε ομάδα, με αποτέλεσμα να είναι ο ένας εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: skai.gr