Survivor: Η συγγνώμη του Ηλία Μπογδάνου και η οn air αντίδραση του Σάκη Κατσούλη (vid)

Μιλώντας στο Love it ο φιναλίστ του Survivor Ηλίας Μπόγδανος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη χειρότερή του στιγμή στο παιχνίδι, που ήταν η μέρα που είπε τη λέξη «ξερνάω» για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Τότε εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος του ζήτησε on air συγγνώμη, με τον νικητή του Survivor να την κάνει δεκτή και να δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του.

«Ντρέπομαι Σάκη. Είχε συμβεί αυτό που σου είχα πει Σάκη. Το κλίμα στην παραλία με έκανε να σας βλέπω σαν εχθρούς. Εκείνη τη στιγμή πέρναγαν όλα τα κακά από το μυαλό μου. Όταν ήρθα στα συγκαλά μου και ξύπνησα, είπα “είσαι ποτέ έτσι στην έξω ζωή;” Δεν έχω νιώσει ποτέ μου τοξικότητα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου» είπε απευθυνόμενος στον Σάκη Κατσούλη ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον νικητή του Survivor να απαντά: «Η συγγνώμη σου είναι απόλυτα αποδεχτή γιατί σου είπα ότι σε θαύμαζα και πριν μπω στο παιχνίδι».

 Μεταξύ άλλων, λοιπόν ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, που την στήριξε όσο ήταν στο Survivor.

«Είμαι περήφανος για την Αλεξάνδρα. Την σκεφτόμουν non- stop. Κοιμόμουν και ξύπναγα με τα σχέδια που θα κάνουμε, τις διακοπές μας, γιατί δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί λόγω καραντίνας. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, αλλά γνωριζόμαστε χρόνια. Υπήρχε κάτι πλατωνικό. Όταν βγήκα επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για το τι άνθρωπος είναι και τη στάση κρατάει. Ξέρετε τι είναι να έχεις να τη δεις τόσο καιρό, να είναι στο κοινό και να έρχονται τα παιδάκια να βγάλουν φωτογραφία και να μου κάνει: “Έχουμε όλο το χρόνο εμείς, πάρε το χρόνο σου”. Δεν μπορείτε να καταλάβετε.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω, όσες φορές και να το πω δεν φτάνουν. Ευχαριστώ!!! Αυτό που βιώνω είναι μαγικό, τόση αγάπη είναι αδιανόητη και είναι το δικό μου έπαθλο. Η αγάπη μένει, αυτό να θυμάστε! Τα καλύτερα έρχονται».

Πηγή: skai.gr