Κλείσιμο

Survivor: Η νίκη των Διασήμων, η αφιέρωση του Ρουβά και η συγκινητική αποχώρηση

Οι Διάσημοι μετά το σερί νικών ήθελαν να κερδίσουν για ακόμη μία φορά ώστε να αποδείξουν στους Μαχητές ότι μπορούν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό σερί τους.

Το τελευταίο διάστημα η Κόκκινη Ομάδα έχει ανέβει ψυχολογικά και συνεπώς αγωνιστικά, κάτι που απέδειξαν και στο Αγώνισμα Επάθλου της Τετάρτης με ακόμα μία νίκη, με τελικό σκορ 10-8. 
 

 

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ξεχώρισε η στιγμή που ο Απόστολος Ρουβάς, μετά τη νίκη που έφερε στην ομάδα του, έκανε μία αφιέρωση στον αδερφό του, Σάκη Ρουβά.

«Θέλω να κάνω μία αφιέρωση στον αδερφό μου. Από μικρό παιδί με προστάτευε, με καθοδηγούσε και είναι το παράδειγμά μου για τη ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Λίγο νωρίτερα ο αγώνας είχει διακοπεί καθώς η Πελαγία κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της με την Ευρυδίκη, είχε ένα ατύχημα. «Παιδιά, στοπ, χτύπησα, χτύπησα!», φώναξε και ζήτησε να γίνει διακοπή για να την εξετάσει το ιατρικό προσωπικό.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα λέγοντάς τους πως όλα είναι καλά.

Το επεισόδιο της Τετάρτης δε θα μπορούσε να λήξει χωρίς αποχώρηση. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο Survivor τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Ανδρέα Ματθαιακάκης, με αποτέλεσμα η Άσπα Πρεδάρη να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και τον Άγιο Δομίνικο.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση της παίκτριας ‘’λύγισε’’ τους Μπλε, ακόμα και κάποιους παίκτες από την Κόκκινη Ομάδα. 

Πηγή: skai.gr