Survivor: Η Κάτια επέστρεψε στο παιχνίδι αλλά η Ναυσικά... δεν χάρηκε πολύ

Οι Διάσημοι βρέθηκαν πρόσφατα στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να αποχαιρετήσουν δύο παίκτες τους, όμως η ομάδα ενισχύθηκε άμεσα με 3 νέα άτομα, μία εκ των οποίων είναι η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η πρώην και ταυτόχρονα νυν παίκτρια του Survivor έφτασε στην παραλία των Κόκκινων με βάρκα, δημιουργώντας έντονο ενθουσιαμό στην ομάδα.

Αμέσως ενσωματώθηκε στην ομάδα, ενώ έδειξε να ξέρει και τα κατατόπια. Παράλληλα φάνηκε να έχει έντονες αναμνήσεις από την προηγούμενη θητεία της.

Παρά όμως τον αρχικό ενθουσιασμό της ομάδας, τα αισθήματα δεν ήταν αμιγώς θετικά. Η Ναυσικά εξέφρασε κάποιες σκέψεις της, που ενδεχομένως να συμμερίζονται και άλλοι κόκκινοι.

Όσον αφορά το αγώνισμα η Κάτια έπαιξε 3 φορές και κατάφερε να κερδίσει μόνο τη μία. Η παίκτρια των κόκκινων βρέθηκε τις δύο φορές απέναντι στη μανιασμένη Ασημίνα και μία απέναντι στη Σοφιάννα, την οποία νίκησε.

Παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζονταν για πρώτη φορά, και έχει μια σχετική εμπειρία, η ίδια αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε πάρα πολύ άγχος για το αγώνισμα.


Εμφατική ήταν η παρουσία της και στο παιχνίδι "Πες το αλλιώς", όπου με την ενέργεια και την παιδικότητά της έφερε έναν καινούργιο αέρα.

Πηγή: skai.gr