Κλείσιμο

Survivor: Η «φάρσα Σαλαγκούδη» και το ανακάτεμα των ομάδων-Κατέρρευσε η Μαριαλένα (videos)

«Ανακατεύτηκε η τράπουλα» στο Survivor που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο επεισόδιο της Κυριακής, οι δύο ομάδες άλλαξαν για δεύτερη φορά (είχε προηγηθεί η μετατροπή Διασήμων και Μαχητών σε Κόκκινη και Μπλε ομάδα) με αρκετές «μεταγραφές» παικτών για τις δύο νέες ομάδες. 

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλία Μπόγδανο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Αλέξη Παππά, Καρολίνα Καλύβα, Σάκη Κατσούλη, Νικολέτα Μαυρίδη και Τριαντάφυλλο, ενώ η μπλε ομάδα αποτελείται από τους: Παύλος Γαλακτερός, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, Τζέιμς Καφετζής, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκος Μπάρτζης.

Ένταση δημιουργήθηκε πριν το ανακάτεμα των ομάδων καθώς η Ελευθερία Ελευθερίου, πιάστηκε στα πράσα να ανοίγει το σεντούκι προμηθειών των αντιπάλων. Η τραγουδίστρια απολογήθηκε ότι δεν είχε σκοπό να κλέψει, με το Νίκο Μπάρτζη να δίνει διαφορετική διάσταση στο όλο θέμα, υποστηρίζοντας πως σκοπός της ήταν να στοχοποιηθεί αυτός και ο Τζέιμς Καφετζης. Η Κύπρια τραγουδίστρια αποχώρησε κλαίγοντας. Ο Τριαντάφυλλος πήρε και βρέθηκε κατηγορούμενος για φιλικές σχέσεις με τους μπλε και για έναν «μπαγλαμά» που ακούστηκε να λέει για τον Γιώργο Κόρομι.

Ο στίβος μάχης είχε έντονο το θαλασσινό στοιχείο μαζί με εμπόδια ισορροπίας, τελεφερίκ και στόχους, με έπαθλο φαγητού γαριδομακαρονάδα και χταπόδι σουβλάκι.  Οι μπλε άνοιξαν το σκορ με τον Τζειμς, όμως η Καρολίνα ισοφάρισε σε 1-1 με τη χρήση VAR. Οι μπλε απάντησαν με ένα σερί με τους κόκκινους να παίρνουν νίκες μόνο με τις Ελένη και Νικολέτα που δεν στάθηκαν αρκετές για να σώσουν την ομάδα τους από τη συντριβή με 10-3.

Η ήττα και το γεγονός ότι οι μπλε είχαν μονο καλά λόγια να πουν για τον Τριαντάφυλλο που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και είχε αρκετά καλή απόδοση, δεν άρεσε στον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος άφησε υπονοούμενα για τον τρόπο που αγωνίστηκαν Αλέξης και Σάκης.

Οι μπλε με την έκτη σερί νίκη τους απόλαυσαν το γεύμα, αλλά χρειάζονται αλλαγές για να βρεθεί ισορροπία. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δυο ομάδες πως το βράδυ θα γίνει έκτακτο συμβούλιο για να αποφασιστεί η μίξη κόκκινων και μπλε.

Στο συμβούλιο του νησιού, πριν ανακοινωθούν οι νέες συνθέσεις, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την επιστροφή στο παιχνίδι της... Ανθής Σαλαγκούδη! Στο άκουσμα, «πάγωσε» όλος ο Άγιος Δομίνικος. Ωστόσο, αποδείχθηκε τελικά πως πρόκειται για Πρωταπριλιάτικο αστείο.

Στις νέες ομάδες, οι Ελευθερία Ελευθερίου, Αλέξης Παππάς και Σάκης Κατσούλης πέρασαν στους κόκκινους και στους μπλε οι Παύλος Γαλακτερός, Ελένη Χαμπέρη, Κώστας Παπαδόπουλος και Γιώργος Κόρομι. Έντονα φορτισμένοι οι Σάκης και Μαριλένα που χωρίστηκαν, με τη γυμνάστρια να ξεσπά σε λυγμούς. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor