Survivor: Στα μαχαίρια οι Μπλε παρά τη νίκη - Ξανά στον τάκο ο Τριαντάφυλλος (vids)

Μπλε και Κόκκινοι έγιναν μια ομάδα για μερικές ώρες στο πάρτι της ένωσης που παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του SURVIVOR της Κυριακής, που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οι δύο ομάδες στο επεισόδιο της Δευτέρας επέστρεψαν στην παραλία των κόκκινων, οπού πλέον θα την μοιράζονται. Το κλίμα έντασης επανήλθε όταν ο Αλέξης Παππάς επέστρεψε στην πρώην καλύβα του, με το αστειάκι που του επεφύλαξε ο Κώστας Παπαδόπουλος να «ανάβει τα αίματα». Ο ηθοποιός δεν βρήκε αστείο την τουαλέτα που κατασκεύασε ο ζαχαροπλάστης με την ένταση να επηρεάζει και τους υπόλοιπους με τον Τριαντάφυλλο να τα βάζει με τον Ηλία Μπόγδανο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε πως πήγε η επανένωση με τον Κώστα Παπαδόπουλο να απολογείται για την ζωγραφιά της τουρκικής τουαλέτας με τον Αλέξη Παππά να κρατάει τη φλόγα αναμμένη λέγοντας ότι δεν πρόκειται να συγχωρήσει τον Κώστα. Ο Τζέιμς ευχήθηκε καλό κουράγιο στους κόκκινους γιατί πλέον κατάλαβαν πως θα χρησιμοποιήσει τον Τριαντάφυλλο για να σπείρει τη διχόνοια. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μόλις ο Τζέιμς Καφετζής είπε ότι ελπίζει όλοι να έχουν κατέβει να αγωνιστούν με σκοπό να κερδίσουν προτείνοντας αν δεν θέλουν να παίξουν σήμερα για τη νίκη να το πάρουν μαζί με το Νίκο πάνω τους, όπως έκαναν και την προηγούμενη φορά, ήρθε η «έκρηξη» από τον Σάκη Κατσούλη που θεώρησε τα λεγόμενα του Τζέιμς μεγάλη προσβολή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Τριαντάφυλλος ενημερώθηκε ότι οι γιατροί του δίνουν το ΟΚ να αγωνιστεί σε τρεις ημέρες, με τον Γιώργο Λιανό να τον ρωτάει αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί σήμερα. Ο Γιώργο Ασημακόπουλος είδε τη διάγνωση για να βεβαιωθεί. Όταν ο Τριαντάφυλλος ξεκίνησε το ζέσταμα κατάφερε να κάνει κόκκινους και μπλε να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Τελικά ο τραγουδιστής ρίχτηκε στον στίβο μάχης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στον στίβο μάχης, οι Μπλε πήραν από νωρίς προβάδισμα με σκορ 5-1. Οι Κόκκινοι έκαναν come back μειώνοντας σε ένα πόντο αλλά τελικά ποι Μπλε πήραν τη νίκη με 10-6 κερδίζοντας την ασυλία και το έπαθλο φαγητού που ήταν προφιτερόλ με αναψυκτικό. Η «μεγάλη» επιστροφή του Τριαντάφυλλου δεν έφερε και το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσε ο τραγουδιστής, ο οποίος συνέχισε τις προφητείες του  για την έκβαση του συμβουλίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας νικητής αναδείχθηκε ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος θα έπρεπε να αποφασίσει ποιον από τους συμπαίκτες του θα ρίξει στον τάκο. Οι εντάσεις και στις δυο ομάδες συνεχίστηκαν και στο συμβούλιο με τον Γιώργο Λιανό να απορεί κυρίως για τους νικητές μπλε πως θα αγωνιστούν αύριο για την δεύτερη ασυλία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τη προφητεία του Τριαντάφυλλου ότι θα βγει στον τάκο με 8 ψήφους βρήκε αληθινή. «Ο βρεγμένος της βροχή δεν την φοβάται» είπε ο τραγουδιστής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: skai.gr