Survivor: Η αποστασία του Άλεξ και του Chris κάνει άνω-κάτω τους μπλέ (vid)

O αναβρασμός στην μπλε ομάδα συνεχίζεται, και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor στις 22:00 στον ΣΚΑΪ, βλέπουμε  τους Αλέξη Παππά και Chris Σταμούλη να δηλώνουν ξένο σώμα στην ομάδα!

Οπως αποκάλυψες το love it, o Άλεξ Παππάς βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση λέγοντας πως τον έχουν στην παραλία, σαν να είναι έτοιμος να πουληθεί σε παζάρι, όμως αναφέρει πως δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα.

Έτσι και γίνεται, όταν αρνείται να αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι ασυλίας της εβδομάδας μαζί με τον κολλητό του, Κρις. Οι αναφορές των συμπαικτών τους, ότι οι δύο... αποστάτες έχουν μειωμένη απόδοση στα αγωνίσματα τους οδηγούν σε αυτή την απόφαση.

Την'ίδα ώρα η Αννα Μαρία συνεχίζει να δηλώνει άσχημα για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε όταν είπε πρώτη ότι άκουσε τους Αλέξη παππά και Chris Σταμούλη να δηλώνουν ότι θα αγωνιστούν με μειωμένη απόδοση για να στοχεύσουν στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας. 

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Τζέιμς Καφετζής λέει πως είναι σε δύσκολη θέση και η υπόδειξή του για τον επόμενο υποψήφιο φέρνει νέο γύρο τσακωμών.

Αλλά και στο συμβούλιο πριν την ψηφοφορία για τον παίκτη προς αποχώρησή θα ακουστούν βαριές κουβέντες!

Πηγή: skai.gr