Survivor: Η Ανθή υποψήφια- Ο μπλε και κόκκινος εμφύλιος χωρίζει τις ομάδες στα δύο (vids)

Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, γιααυτήν την εβδομάδα, η Κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που ηττήθηκε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και κλήθηκε να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τον παίκτη που θεωρεί, δηλαδή, τον πλέον αδύναμο και επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο για την Ελλάδα. Στην ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί η Καρολίνα Καλύβα , η οποία κέρδισε για πρώτη φορά την ατομική ασυλία.

Ύστερα από μια ιδιαίτερη ψηφοφορία, η Κόκκινη ομάδα αποφάσισε. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών της συγκέντρωσε η Ανθή. 

Στην Κόκκινη ομάδα όπου φαίνεται πως έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Ο Τριαντάφυλλος μετά την επίθεση που έκανε στην Ανθή Σαλαγκούδη, «ανακατεύοντας» και τον πατέρα της στην κουβέντα, συνέχισε τα υπερασπίζεται τον εαυτό του λέγοντας πως είναι ειλικρινείς και ότι δεν είπε τίποτα το προσβλητικό για την οικογένειά της. Την ίδια στιγμή η Σοφία προσπάθησε να την υπερασπιστεί, αλλά τα όσα είπε έφεραν μία δική της διαμάχη με τον Γιώργο Κοψιδά.

Ο ηθοποιός σε μία κατ ιδίαν συζήτηση την αποκάλεσε «διπρόσωπη» επειδή αλληλοψηφίστηκαν με την Μαριάνθη και δεν ψήφισε την Ανθή Σαλαγκούδη για να δυναμώσει η ομάδα όπως θα ήθελε. Η Σοφία προσπάθησε να υπερασπιστεί την Ανθή που δεχόταν επίθεση κάποια λόγια της έβγαλαν τον Κοψιδά εκτός εαυτού, καθώς την κατηγόρησε πως αναφέρει λόγια που ο ίδιος δεν έχει πει ποτέ.

Ακολούθησε ένα… χάος καθώς ο ένας παίκτης μιλούσε πάνω στον άλλο, με τον Γ. Λιανό να προσπαθεί να βγάλει μία άκρη. Τελικά η κόκκινη ομάδα πήγε να ψηφίσει, με την Ανθή Σαλαγκούδη να βγαίνει προτεινόμενη οριακά μπροστά από τον Τριαντάφυλλο. Οταν ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα είπε πως ήταν κάτι που περίμενε, ωστόσο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς ένοιωσε αδικημένη από την επίθεση που δέχτηκε από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ενέπλεξε μέλη της οικογένειάς της για το γεγονός ότι η ίδια παραμένει μέσα στο παιχνίδι αν και αποτελεί μία από τις πλέον αδύναμες παίκτριες.

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος αναφοράς στον πατέρα μου, από τη στιγμή που ποτέ δεν έχω μιλήσει σε κανέναν και να εμπλέκεται όλο αυτό με το γεγονός πως βρίσκομαι στο Survivor» πρόσθεσε εμφανώς στεναχωρημένη η Ανθή Σαλαγκούδη.

Μένει να δούμε ποιους θα κληθεί να ανταγωνιστεί για την παραμονή στο Survivor…

Κατέρρευσε η Ελευθερία Ελευθερίου 

Οσον αφορά την ομάδα των μπλέ η Ελευθερία Ελευθερίου, στο συμβούλιο του νησιού «λύγισε».

Η γοητευτική παίκτρια της μπλε ομάδας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της ενώ εν μέσω αναφιλητών τρομοκράτησε τόσο τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης όσο και συμπαίκτες της καθώς έμοιαζε να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Έτσι, ζήτησε με δυσκολία να αποχωρήσει προσωρινά από το συμβούλιο.

«Ελευθερία,Ελευθερία είσαι καλά» ρώτησε με ενδιαφέρον ο Γιώργος Λιανός την γνωστή τραγουδίστρια για να λάβει την απόκριση, «Θέλω να βγω έξω… Δεν μπορώ…».

Είχε προηγηθεί μια έντονη λεκτική διαμάχη μεταξύ της Άννας Μαρίας Βέλλη με την Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Ξέρω ότι δεν έκλεψα και με λέει κλέφτρα στο πανελλήνιο, ρε φίλε! Δεν θέλω νμοιραστώ το φαγητό μου… Είστε όμως όλοι πολύ άνετοι” σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη προς τον Chris Σταμούλη που στεκόταν πλάι της και προσπαθούσ ενα την ηρεμήσει.

“Όταν μας θίγουν επί προσωπικού υπερασπιζόμαστε πολύ περισσότερο τη θέση μας στα πράγματα. Όταν θίγουν, όμως έναν άλλον άνθρωπο και το βλέπουμε, πρέπει να τον υπερασπιζόμαστε ακριβώς το ίδιο. Αυτό λέει πάρα πολλά» πρόσθεσε στην κάμερα του Survivor.

Στη συνέχεια, ωστόσο, η Ελευθερία Ελευθερίου πλησίασε τη συμπαίκτρια της ζητώντας της συγνώμη και διευκρινίζοντας πως ουδέποτε την είπε ψεύτρα. Κάτι που η Άννα Μαρία Βέλλη δεν έδειξε να δέχεται.

10-5 οι μπλε στο αγώνισμα

Πριν το αγώνισμα της ασυλίας, είδαμε τον Τζέιμς να αποχωρεί λόγω αδιαθεσίας και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Όμως οι μπλε στο αγώνισμα  πήραν ακόμα μία εύκολη νίκη. Η έλευση των νέων παικτών έδωσε μεγάλη δύναμη στην ομάδα και με 10-5 πήραν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Πηγή: skai.gr