Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη έφερε πόντο και αποχώρησε -Συγκίνηση στην επικοινωνία (vids)

Ακόμα μια αποχώρηση υπήρξε στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης.

Η «μάχη» της παραμονής ήταν γυναικεία υπόθεση, καθώς στις θέσεις των υποψήφιων ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Σοφία Μαργαρίτη.

Οι τρεις τους πήραν τον λόγο και μίλησαν για την πορεία τους στο παιχνίδι, με τη Σοφία να ρωτάτε αν μαγειρεύει πλέον, με την ίδια να απαντάει ότι άφησε τη μαγειρική. «Επειδή μπορεί να ήταν η τελευταία μέρα μου στο νησί, προσφέρθηκα να μαγειρέψω. Και κάθε μέρα θα το έκανα, αλλά άκουσα επιχειρήματα που δεν ίσχυαν», είπε η Σοφία.

«Ότι είχα να πω το είπε στα άτομα που πρέπει. Δεν σημαίνει ότι έχω συγχωρήσει ή έχω ξεχάσει, απλά δεν αφήνω να επηρεάσουν την ψυχολογία μου. Με νοιάζει να κατάλαβε ο κόσμος τι έχει συμβεί. Όταν νιώθεις ότι δεν σε σέβονται δεν έχεις την ψυχολογία για να έχεις επίδοση. Δεν νομίζω ότι θα στεναχωρηθούν αν φύγω σήμερα», δήλωσε η Ανθή.

Τον λόγο πήρε η μπλε ομάδα και μίλησε για το ποια θέλει να φύγει. Ο Τζέιμς θα ήθελε να μείνει η Ανθή για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το Survivor αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία ζήτησε να μην αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της έναν έναν, παρά είπε δυο λόγια σε όλους.

Το ξεκαθάρισμα Σάκη Μαριαλένας

Ένα τετ  α τετ για τη λύση της όποιας παρεξήγησης είχαν, στο Survivor της Τετάρτης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκης Κατσούλη στην παραλία της μπλε ομάδας. Μια συζήτηση που έπρεπε να γίνει προκειμένου να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και να συνεχίσουν να συμβιώνουν αρμονικά για το καλό της ομάδας τους.

Ειδικότερα, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ήθελα να σου ξεκαθαρίσω ότι από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση να έρθω στο Survivor, η μόνη μου ανησυχία ήταν το πως θα είναι η συμβίωση μας εδώ και πως θα σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν ήρθα για να σου δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα ούτε να δημιουργήσω ίντριγκες. Ούτε πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή εκτός παιχνιδιού αλλά ούτε και στη διαβίωση σου στο νησί».

«Περάσαμε δυο χρόνια μαζί και είναι απόλυτα λογικό να σε γνωρίζω περισσότερο από τον οποιοδήποτε. Έχει τελειώσει όλο αυτό που είχαμε κάποιους μήνες. Έχεις προχωρήσει τη ζωή σου και είναι απόλυτα φυσιολογικό, το σέβομαι και δεν είμαι εδώ για να δημιουργήσω κανένα θέμα» πρόσθεσε ο νέος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Μου είπε ότι δεν ήρθε εδώ για να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ούτε στο παιχνίδι ούτε και στην προσωπική μου ζωή. Ξέρει ότι έχω προχωρήσει. Κάναμε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης και ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα» σημείωσε, από την πλευρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα του Survivor.

Η Χριστίνα Κεφαλά δείχνει από την πλευρά της να μην ενοχλείται που Σάκης και Μαριαλένα ήρθαν πάλι κοντά, ίσως γιατί υπάρχει το ειδύλλιο με τον Κώστα Μπάρτζη, όπως απεφάνθη ο Κρις Σταμούλης συζητώντας με τον Αλέξη Παππά για την… τόλμη και γοητεία που εξελίσσεται στο Survivor 4.

Κόκκινο το έπαθλο επικοινωνίας

Στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία οι δυο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη για να επικοινωνήσουν με του δικούς τους και το ματς ήταν πραγματικά ντέρμπι. Το αγώνισμα ήθελε συνεργασία επιπέδου τραυματιοφορέων, δύναμη και καλή ισορροπία.

Οι κόκκινοι από την αρχή είχαν το προβάδισμα και κατάφεραν να κερδίσουν στο τέλος με 10-8, να φάνε, να πιούνε και να κλάψουνε με την ψυχή τους.

Η συγκίνηση κατά την διάρκεια που οι κόκκινοι διάβαζαν τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων χτύπησε… κόκκινο όταν έφτασε η ώρα των Κώστα Παπαδόπουλου, Σοφίας Μαργαρίτη, Καρολίνας Καλύβα και Τριαντάφυλλου.

Πηγή: skai.gr