Survivor: Η Ανθή Σaλαγκούδη απαντά σε Τριαντάφυλλο και Περικλή (vids)

Η Ανθή Σαλαγκούδη, ήτνα μια απο τις πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor. 

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, μετά την αποχώρηση της από το Survivor, βρέθηκε καλεσμένη στο Love it και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, για τον Τριαντάφυλλο, τον Περικλή Κονδυλάτο και τους άλλους παίκτες.

«Όταν ενημερώθηκα γι’ αυτά που είχαν γραφτεί, στεναχωρήθηκα, περισσότερο γι’ αυτά που αφορούσαν την οικογένειά μου. Το Survivor ήταν ένας κόντρα ρόλος κι εγώ απόρησα όταν μου το πρότειναν. Δεν ισχύει ότι δεν προσπαθούσα στα αγωνίσματα. Το πιο δύσκολο για μένα μέσα στο Survivor ήταν οι αναφορές στην οικογένειά μου», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη πρόσθεσε επίσης: «Ο Τριαντάφυλλος έλεγε ότι εξαγοράζω παίκτες. Ο Περικλής αυτά που είπε για μένα μπορεί να μου τα πει κατ’ ιδίαν. Ένιωθα ότι είχα στοχοποιηθεί από τους συμπαίκτες μου. Από μικρή προσπαθούσα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα».

Αναφερόμενη στα όσα ειπώθηκαν για την οικογένειά της, είπε

«Για μένα ήταν το πιο δύσκολο μέσα στο Survivor. Το γεγονός πως όλοι περνούσαμε ό,τι περνούσαμε και ειπώθηκε κάτι τέτοιο. Από την ατυχή άκουγα διάφορους ψιθύρους για αυτό το πράγμα. Έλεγαν ότι εξαγοράζω παίκτες. Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα το είχε πει. Μάλλον έκρινε εξ ιδίων τα αλλότρια. Γενικά λεγόντουσαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Δεν απαντούσα, προσπαθούσα να τα ξεπεράσω γιατί ήταν πολύ δύσκολες εκεί οι συνθήκες και άφηνα πολλά πράγματα να πέσουν κάτω για να μη δημιουργούνται εντάσεις. Αν μου τα έλεγαν κατάμουτρα, θα τους απαντούσα, όπως έγινε με τον Τριαντάφυλλο. Από τη στιγμή που υπήρχαν φήμες και ερχόταν άλλοι παίκτες και μου τα μετέφεραν, δε μπήκα στη διαδικασία να τους απαντήσω» ανέφερε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Πηγή: skai.gr