Κλείσιμο

Survivor: H αποχώρηση που θα αλλαξει για πάντα την κόκκινη ομάδα (vid)

Στο Survivor, τα μέλη της κόκκινης ομάδας βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με την Ανθή, τον Τριαντάφυλλο, τη Σοφία και τον Παπαδόπουλο να βρίσκονται σε πρώτο... πλάνο και να τσακώνονται συνεχώς μεταξύ τους.

Τρεις γυναίκες είναι υποψήφιες προς αποχώρηση από τους Κόκκινους.

Ποια συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους; Η Ανθή Σαλαγκούδη, η Σοφία Μαργαρίτη ή η Μαριάνθη Κάσδαγλη;

Οι τρεις υποψηφιότητες έχουν δώσει αφορμή για νέες εντάσεις στους Κόκκινους.

Ο αποψινός αγώνας γίνεται για το έπαθλο επικοινωνίας. Ένας δύσκολος στίβος μάχης που απαιτεί καλή συνεργασία ανάμεσα στους παίκτες.

Η Ελευθερία Ελευθερίου χάνει την ισορροπία της και πέφτει χτυπώντας το γόνατό της. Πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός της;

Δείτε το τρέιλερ:

Σύμφωνα με την εκπομπή, Love It, η αποψινή αποχώρηση… θα αλλάξει τα πάντα στην κόκκινη ομάδα!

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, εκτός από το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία θα παρακολουθήσουμε και ακόμη μία αποχώρηση… η οποία είναι γυναικεία υπόθεση. Οι τρεις υποψήφιες είναι από την κόκκινη ομάδα – η οποία έχασε δυο φορές το αγώνισμα της ασυλίας – και είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, η Σοφία Μαργαρίτη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Γρηγορόπουλου στο Love It, η αποψινή αποχώρηση… θα αλλάξει τα πάντα στην κόκκινη ομάδα από εδώ και στο εξής! Μάλιστα, η εκπομπή έδειξε και κομμένες σκηνές από το χθεσινό επεισόδιο και πιο συγκεκριμένα ένα μικρό καβγαδάκι ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Πηγή: skai.gr