Survivor: Επιτέλους νίκη για «Κόκκινους» - Τρομερή «πρώτη» για τη νέα παίκτρια (videos)

Η Κόκκινη Ομάδα κατάφερε μετά από 8 σερί ήττες να νικήσει και να πάρει το τοτέμ της ασυλίας, ενώ θετική ήταν η βοήθεια της νέας «κόκκινης» παίκτριας. Κ.Ζ. Καλυβά καθώς και των Τριαντάφυλλου και Περικλή, στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Μετά τη διπλή νίκη το βράδυ της Κυριακής, η ομάδα των «Μπλε» δεν είχε ήρεμο ύπνο. Η Μαριλένα ανέβασε πυρετό και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Ο νέος παίκτης Δημήτρης Μακρόπουλος είχε διάθεση για δουλειά με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του.


Στην παραλία των «Κόκκινων», ο Τριαντάφυλλος επιχείρησε να καταστρώσει πλάνο στρατηγικής, γεγονός που κατέληξε σε τσακωμό με τον Περικλή Κονδυλάτο. Ο Τριαντάφυλλος προέτρεψε την ομάδα του να μην απαντήσει σήμερα στις όποιες προκλήσεις των «Μπλε», με τον Περικλή να απαντά στον τραγουδιστή.

Το έπαθλο στον στίβο μάχης της Δευτέρας ήταν η ασυλία, με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να εξηγεί πως για να υπάρχει ισορροπία γυναικών στις ομάδες με την αναγκαστική απουσία της Σοφίας για 10 ημέρες λόγω τραυματισμού, η κόκκινη ομάδα θα βοηθηθεί από τη νέα συμπαίκτρια, την Καρολίνα Ζακλίνα Καλύβα.

«Έχω γεννηθεί στον Καναδά, στο Τορόντο. Ήρθα να φέρω την Κόκκινη ομάδα πιο γρήγορα στο δέκα» σημείωσε με χαμόγελο η νέα παίκτρια μόλις πήρε θέση πλάι στους νέους της συμπαίκτες. Η Καρολίνα κατάφερε με το ξεκίνημα να δείξει τη δυναμική της και κόντρα στην Ελευθερία Ελευθερίου έκανε το 3-2 για τους κόκκινους.

Το πάθος των κόκκινων ήταν μεγάλο με την Ανθή Σαλαγκούδη να καταφέρνει και να παίρνει τη νίκη κόντρα στην δυνατή στα αγωνίσματα Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου. Ο Τριαντάφυλλός κατάφερε με τη σειρά του να νικήσει τον Πάνο Καλλίδη.

Η κόκκινη ομάδα επιτέλους κατάφερε να κάνει το 10-7 και να κερδίσει μετά από 8 σερί ήττες την πρώτη της ασυλία με τους «μπλε» να πηγαίνουν στο συμβούλιο για την καθιερωμένη ψηφοφορία προς αποχώρηση.

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας νικητής ήταν ο Νίκος Μπαρτζής ο οποίος θα έπρεπε να επιλέξει τον συμπαίκτη του που θα μπει στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους μπλε ότι η πρώτη τους ήττα δεν τους επέτρεψε να σπάσουν το ρεκόρ των 9 συνεχόμενων νικών σε Survivor. Η νίκη της Ανθής Σαλαγκούδη έφερε εντάσεις.

Η Βαλέρια Χοψονίδου με 6 ψήφους βγήκε στον τάκο, με τον Τριαντάφυλλό να σχολιάζει «καυστικά» το αποτέλεσμα λέγοντας πως οι συμπαίκτες της δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι ήταν νέα παίκτρια και δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί. 
 

 

 

Πηγή: skai.gr