Survivor- Ελευθερία: Τι είπα σε Αλέξη- Νίκος και Τζέιμς μου έβαλαν την ταμπέλα κλέφτρας (vid)

Για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά, την κόντρα της με τους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, αλλά και το ειδύλλιο Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη μίλησε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Κύπρια τραγουδίστρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο Love It του ΣΚΑΪ μετά την επιστροφή της από το Survivor στην Ελλάδα.

Μιλώντας για τον Σάκη και την Μαριαλένα είπε:

«Στο Survivor χρειάζεσαι ένα στήριγμα, αυτό συμβαίνει με την Μαριαλένα και τον Σάκη. Η Μαριαλένα νιώθει μια ασφάλεια με τον Σάκη. Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες και θέλεις έναν δικό σου άνθρωπο να εμπιστευτείς».

Για τις προστριβές που είχε με συμπαικτες της τόνισε: «Γέλασα όταν είδα κάποιους καβγάδες από την περίοδο που ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Είναι η φύση του παιχνιδιού να έρχεσαι σε τριβή και να ξεκινά καβγάς από κάτι μικρό. Εγώ σαν άνθρωπος άφηνα πράγματα να πέφτουν κάτω, γιατί δεν ήθελα προστριβές. Προσπαθούσα να υπενθυμίσω στον εαυτό μου πως είμαι σε ένα παιχνίδι».

Η Κύπρια τραγουδίστρια διέψευσε ότι είπε στον Αλέξη να τελειώσει τον Τζέιμς: «Σε καμία περίπτωση δεν είπα στον Αλέξη αυτό που γράφτηκε (σ.σ. ΄τέλειωσε τον Τζέιμς’). Του είπα πως θα μιλήσω στην Αλέσια και μετέφερα το μήνυμα που μου έδωσε. Με τον Αλέξη είχαμε παρεξηγηθεί, αλλά συζητήσαμε και το λύσαμε το θέμα. Είναι πολύ παρεξηγημένος ο Αλέξης, απλά είναι πολύ αληθινός και με τον τρόπο που λέει τα πράγματα γίνεται πολλές φορές σκληρός».

Πηγή: skai.gr