Survivor: Εκτός εαυτού ο Βαλάντης με τον Ρουβά: «Να με σέβεσαι» (vids)

Η ήττα από τους Μαχητές με 10-4 στο πρώτο αγώνισμα επάθλου έφερε νεύρα στην ομάδα των Διασήμων…

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό του ο Βαλάντης μετά την ήττα της ομάδας του από τους Μαχητές. Ο 46χρονος τραγουδιστής δεν αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα επάθλου του Νησιού, αλλά όταν επέστρεψε μαζί με τους συμπαίκτες του στην παραλία, τα έβαλε με τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος συνεχάρη τους Μπλε και είπε πως χάρηκε με τη νίκη τους λέγοντας «το πιο σημαντικό έπαθλο είναι η φωτιά και θα το συνειδητοποιήσουν σε λίγες μέρες». 

Ο Βαλάντης είπε: «Επειδή χάσαμε σήμερα, το ρίξαμε στην ανθρωπιά; Η τακτική είναι ότι χάσαμε; Προχθές κατηγορήσατε τη Μυριέλλα που είπε να μην παίξει κόντρα σε κουρασμένη παίκτρια και σήμερα κάναμε φιλανθρωπία;» Ο Απόστολος Ρουβάς πήρε τον λόγο και απάντησε: «Μέσα στον αγώνα μπορείς κάτι να εκμεταλλευθείς, το κάνεις προς όφελός σου. Αυτό δε δείχνει υποτίμηση και έλλειψη σεβασμού του αντιπάλου. Αυτά μέσα στον αγώνα. Όταν το καμπανάκι χτυπήσει και τελειώσει ο αγώνας, θα αγκαλιαστείς, θα φιληθείς και θα χαιρετηθείτε». Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτοί οι άνθρωποι ήταν μέσα στο σκοτάδι και δεν είχαν να φάνε. Ξαφνικά έχουν φωτιά. Δεν μπορεί να μην αισθανθούμε μια ικανοποίηση, άνθρωποι είμαστε ρε φίλε».

H κόντρα όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς το επόμενο πρωινό ο τραγουδιστής αμφισβήτησε την έως τώρα στάση και προσφορά του 44χρονου σεφ, τόσο στον στίβο μάχης όσο και στην καλύβα τονίζοντας πως «την έχει δει ηγέτης, δεν κάνει τίποτα» μεταξύ άλλων, ενώ στο τέλος απαίτησε από εκείνον σεβασμό.

Βέβαια, η ημέρα του Βαλάντη δεν αναλώθηκε μόνο σε καβγά και έκρηξη απέναντι στον συμπαίκτη του, καθώς αποφάσισε να… ξεσκονίσει τις ικανότητές του ως αισθητικός που είναι τελευταία και περιποιήθηκε με peeling καρύδας την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. 

 

Πηγή: skai.gr