Κλείσιμο

Survivor: Έξω φρενών ο Βαλάντης με τη Μυριέλλα: Δεν ντρέπεσαι λίγο; Σε σιχάθηκα

Ένταση δίχως τέλος στους Διάσημους με τον 46χρονο τραγουδιστή  να βάλει κατά της 34χρονης ηθοποιού με αφορμή κάτι που της εμπιστεύτηκε. 

Άνω κάτω η κατάσταση στην παραλία των Κόκκινων με τον Βαλάντη να μην μπορεί με τίποτα να συγκρατήσει τα νεύρα του. Ενώ οι ομάδες επέστρεψαν από το συμβούλιο του νησιού, από το οποίο προέκυψαν ως υποψήφιες προς αποχώρηση η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο τραγουδιστής «την είπε» στους συμπαίκτες του που ψήφισαν τη δεύτερη καθώς, όπως είπε, έχει «ανέβει» τελευταία στα αγωνίσματα. 

Εν συνεχεία όμως, τα έβαλε για ακόμη μια φορά με τη Μυριέλλα Κουρεντή χρεώνοντάς της ότι αποκάλυψε κάτι που της είχε εμπιστευτεί. Ενώ ο τραγουδιστής ανέβαζε συνεχώς τον τόνο της φωνής του, στη συζήτηση μπήκε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για να επιβεβαιώσει ότι πρώτος ο Βαλάντης είπε αυτό που είχε εμπιστευτεί στη Μυριέλλα και ανέφερε ότι τον άκουσε και ο ίδιος, ενώ αυτό έκανε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Κάπου εκεί ο Ροδίτης καλλιτέχνης εξεράγη και άρχισε να φωνάζει προς τη Μυριέλλα, κατηγορώντας τη για τα... πάντα!

Δείτε τον επίμαχο διάλογο: 

Σίγουρα αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου, ο Βαλάντης αποφάσισε να πετάξει κάτω την μπαντάνα του, να δηλώσει «μονομάχος» και να πει στον Γιώργο Λιανό ότι θα αγωνιστεί για τον εαυτό του καθώς «δεν ανήκει πλέον στους Διάσημους».

Πηγή: skai.gr