Survivor - Δημήτρης Μαρκόπουλος: Γιατί ο Κοψιδάς είναι ο ηγέτης των κόκκινων (vid)

Τον Γιώργο Κοψιδα χαρακτήρισε ηγέτη της κόκκινης ομάδας ο Δήμητρης Μακρόπουλος της μπλέ ομάδας  στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το «Survivor» μιλώντας στο «Love it», .

Αναφερόμενος στο πρόσωπα συμπαικτών και αντιπάλων, εξέφρασε την έκπληξη του για το γεγονός ότι ο Περικλής χαρακτήρισε κακομαθημένη την Ανθή, καθώς στο παιχνίδι ήταν πολύ κοντά.
Αναφερόμενος  στην κόκκινη ομάδα, χαρακτήρισε τον ηθοποιό  Γιώργο Κοψίδας ως τον ηγέτης της.

Όπως ανέφερε: «Επάξια αποτελεί το ηγετικό κομμάτι  της ομάδας καθώς τους κατευθύνει στα αγωνίσματα. Είναι καλός παίκτης, μπορεί να φαίνεται αργός, αλλα είναι καλος στους στόχους και διαβάζει γρήγορα το παιχνίδι, είπε.

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος, είπε ότι δεν του άρεσε που άκουγε παίκτες της κόκκινης ομάδα σαν λένε στην Ανθή Σαλαγκούδη να μην παίξει, αλλά και το ότι ο Τριαντάφυλλος, μαζί με τον Κώστα, έκαναν συνεχούς σχόλια στα συμβούλια για τους μπλέ για να δυναμιτίσουν το κλίμα . 

Αναφερόμενος στον Νίκο Μπάρτζη, είπε ότι  είναι το στυλ του λίγο χοντροκομμένο και αν δεν τον ξέρεις είναι εύκολο να παρεξηγηθεί, ενώ  μιλώντας για αυτόν και την Άννα- Μαρία είπε: «Εγώ είδα δύο παιδιά που είναι κοντά, αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι μεταξύ Άννα; Μαρίας και Νικόλα Μπάρτζη».

Πηγή: skai.gr