Survivor: Δεν σκιάχτηκε ο Κατσαούνης από τον «Θεό του πολέμου» Άρη

Ακόμα δεν πρόλαβε να πεινάσει ο Άρης Σοΐλέδης, έχει ήδη έναν hater. Ο "αψύς Θεσσαλός", που στο παρελθόν μάς έχει απασχολήσει τόσο για τις "ομηρικές" του μάχες με τον Βαλάντη, τον Γιωρίκα και άλλους Διάσημους, όσο και για το... απαγορευμένο ειδύλλιό του με τη Μυριέλλα, φαίνεται πως βρήκε καινούργιο αντίζηλο. 

Ο νεοεισελθής παίκτης των Διασήμων είχε την ατυχία "με το καλημέρα" να βρεθεί αντιμέτωπος στον στίβο μάχης με τον Γιώργο Κατσαούνη και να τον κερδίσει, γεγονός που, όπως ήταν φυσικό, τον έβαλε αυτομάτως στο στόχαστρο του "ντεφορμέ" -τον τελευταίο καιρό- παίκτη των Μαχητών.  

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βέβαια μπορεί να τα βρήκε λίγο... σκούρα όπως είπε στο κομμάτι του ύπνου, ωστόσο το δυναμικό του ξεκίνημα φαίνεται του έδωσε ώθηση, κάνοντάς τον να περιμένει να κερδίσει σε ακόμα περισσότερα παιχνίδια στη συνέχεια.

Στο αγώνισμα της Κυριακής γνώρισε την πρώτη του ήττα απέναντι στην «ήσυχη δύναμη» των μαχητών, τον Σάββα, στη συνέχεια όμως κατάφερε να δώσει ένα πόντο στην ομάδα του νικώντας τον επικριτή του, Γιώργο Κατσαούνη.

Η συνέχεια αυτής της άτυπης κόντρας αναμένεται να είναι συναρπαστική!
 

Πηγή: skai.gr