Survivor: Δάκρυα στο Συμβούλιο - Αποχώρησε από το reality επιβίωσης η Ελένη Χαμπέρη (vids)

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του SURVIVOR παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ και ενώ το παιχνίδι επιβίωσης μπαίνει στη τελική του ευθεία.

Πέντε παίκτες έχουν παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ στο συμβούλιο του νησιού, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει η Ελένη Χαμπέρη.

v

Ένας μεικτός αγώνας Ελλήνων και Ρουμάνων παικτών του Survivor πραγματοποιήθηκε στις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας. Δημιουργήθηκαν δύο μεικτές ομάδες με Έλληνες και Ρουμάνους παίκτες, με τους συμμετέχοντες να διανύουν έναν απαιτητικό στίβο μάχης στη θάλασσα και κατά τον τερματισμό να ρίχνουν μια κατασκευή από κύβους. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η κόκκινη με σκορ 10-6 και έτσι απόλαυσε πλούσιο φαγητό.

Το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ και στο αποψινό συμβούλιο, αφού ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα γιατί όπως είπε ένιωθε πως αυτό το ταξίδι έφτανε στο τέλος του. Κάτι που είχε συμβεί και στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού.

Το αποψινό συμβούλιο ξεκίνησε με υπονοούμενα για τον Ηλία Μπόγδανο και τις στενές επαφές με τον γυναικείο πληθυσμό της ομάδας των Ρουμάνων από τον Γιώργο Κόρομι ενώ σιγόνταρε και ο Γιώργος Λιανός. Δεν παρέλειψε δε να συγχαρεί τους survivors και για τη μαχητικότητα που έδειξαν στον στίβο μάχης.

Μετά σχολίασαν την ατάκα ενός από τους Ρουμάνους για το… «ποπουδάκι» της Μαριαλένας και αμέσως τα βλέμματα στράφηκαν στον Σάκη. Τα γέλια κόπηκαν μόλις ο Γιώργος Λιανός υπενθύμισε ότι το τέλος του ριάλιτι πλησιάζει σε δύο εβδομάδες.

Οι παίκτες πλημμύρισαν από συγκίνηση ακούγοντας ότι συμπλήρωσαν 180 μέρες στο παιχνίδι επιβίωσης και ο καθένας εξέφρασε τα συναισθήματά του μία ανάσα πριν από τον τελικό στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Λιανός στη συνέχεια ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί και αυτή ήταν η Ελένη Χαμπέρη. Οι Amigos «λύγισαν», έκλαψαν και την αποχαιρέτησαν με μια ζεστή αγκαλιά.

Η Ελένη πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και έτσι πήρε το δρόμο της επιστροφής για τη πατρίδα.

Πηγή: skai.gr