Κλείσιμο

Survivor: Burgers, αυτοκίνητο και αποχώρηση (videos)

Στο επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Τρίτης, οι δυο ομάδες διεκδίκησαν έπαθλο φαγητού (burgers) και ακόμα ένα αυτοκίνητο σε έναν στίβο μάχης με λάσπες, ενώ ακολούθησε και μία αποχώρηση παίκτη από την Άσπρη ομάδα.

Αγώνισμα επάθλου για burgers

Η μαύρη και η άσπρη ομάδα, διεκδίκησαν burgers. Οι παίκτες, έπρεπε λίγο πριν από τον τερματισμό να ρίξουν από ένα σακίδιο σε δύο κεκλιμένους διαδρόμους με μια τρύπα στη βάση του. Η μαύρη ομάδα επικράτησε με 10-6.

Το αγώνισμα για το αυτοκίνητο

Oι παίκτες έπρεπε να διανύσουν έναν στίβο μάχης, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου ήταν η λάσπη, και λίγο πριν από τον τερματισμό έπρεπε να ρίξουν τρεις μπάλες σε ισάριθμους σωλήνες. Νικήτρια ομάδα ήταν η μαύρη με 10-9 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, ενώ απόλαυσε και μπακλαβά.

Oι παίκτες της νικήτριας ομάδας συμμετείχαν στο παιχνίδι τύχης «Άσπρο ή μαύρο» με τον Ατακάν να κερδίζει το αυτοκίνητο, αφού επικράτησε της Δήμητρας στον τελικό. Εξαιρέθηκαν εκείνοι που είχαν ήδη κερδίσει στο παρελθόν.

Αποχώρησε η Σαμπριγιέ

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Οκάι και η Σαμπριγέ, μέλη της άσπρης ομάδας. Το τουρκικό τηλεοπτικό κοινό, αποφάσισε και έφυγε από το νησί η Τουρκάλα παίκτρια.