Survivor-Ασημακόπουλος:Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπώ- Του ζητώ δημόσια συγγνώμη (vid)

Στο Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής(2/7) ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μίλησε για τα όσα έζησε στο Survivor ,  ενώ απάντησε για πρώτη φορά για την αισθητική επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς του έναν μήνα περίπου πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Τον Τριαντάφυλλο τον αγαπώ πάρα πολύ, μιλήσαμε κιόλας μέσω Instagram. Του ζητώ δημόσια συγγνώμη αν έκανα κάτι που τον πείραξε και τον στενοχώρησε. Θεωρώ ότι έκανα κάτι που τον πείραξε, αλλά ήταν σε μορφή σάτιρας. Ήταν ένα αστείο. Ίσως τον πείραξε και το καταλαβαίνω και του ζητώ συγγνώμη» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Και συνέχισε: «Κι εγώ αυτοσαρκάζομαι γιατί δεν έχω κάποιο κόμπλεξ. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αν τον πείραξε, τον ξαναλέω, του ζητώ συγγνώμη. Και σε όποια παιδιά πειράχτηκαν… Είμαι ένας άνθρωπος που ζητά συγγνώμη και όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού».

Αναφερόμενος στην επεμβαση αισθητικής που έκανε πριν μπει στο Survivor, είπε:

«Ο τρόπος ζωής μου είναι να γυμνάζομαι. Το σώμα μου ήταν μια χαρά και πριν κάνω την επέμβαση. Την επέμβαση την έκανα ένα μήνα πριν μπω στο παιχνίδι. Ήταν μιας μορφής λιποαναρρόφησης που σου καθαρίζει τα six pack. Πολλοί διάσημοι έχουν κάνει την ίδια επέμβαση. Σου τονίζει λίγο παραπάνω τη γράμμωση, τίποτα άλλο. Απλά δεν είχα τον χρόνο να αναρρώσω. Μου είχε πει ο γιατρός μου, ότι δε γίνεται να πάω με τίποτα στο Survivor. Έγινε μια πρόταση, το έμαθα και μπήκα τρεις μέρες πριν. Πόναγα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ένιωθα όλη την κοιλιακή μου χώρα να είναι σφιχτή. Πόναγα πραγματικά. Έλεγα γιατί βασανίζομαι. Μου έλεγαν οι γνωστοί μου πως θα φύγω σε μια βδομάδα» εξήγησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

 

Πηγή: skai.gr