Μετά από ένα αρκετά απαιτητικό αγώνισμα, οι παίκτες της άσπρης ομάδας ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη το βράδυ της Τρίτης στο Survivor. 

Μόλις απόλαυσαν τον μπακλαβά τους, αγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι τύχης για το έπαθλο των 10.000 ευρώ, για έναν νικητή. Ο Νίκος επικράτησε του Μπόρα με 4-3, και μετά το αυτοκίνητο πήρε και τα 10.000 ευρώ! Το φετινό Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. 

Αφροδίτη Σκαφίδα, Νίκος Κοσμάς και Κυριάκος Πελεκάνος πιασμένοι χέρι - χέρι στο συμβούλιο του νησιού, περίμεναν να ακούσουν το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor 3 και δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγωνία τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως σύμφωνα με την μεγάλη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ο παίκτης ο οποίος ήταν πιο χαμηλά στην κατάταξη ήταν ο Κυριάκος Πελεκάνος και ο οποίος έπρεπε να αποχωρήσει.

Ο παίκτης τόνισε πως στεναχωρήθηκε που πρέπει να φύγει καθώς ήθελε πάρα πολύ να φτάσει στον τελικό της Αθήνας. Ο Κυριάκος Πελεκάνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και μάλιστα για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στη μητέρα του που την έχασε από καρκίνο.

Όπως χαρακτηριστικά ανάμεσα σε αναφιλητά: «Πριν ένα χρόνο έχασα τη μητέρα μου από καρκίνο. Η μάνα μου άντεξε έξι μήνες, κάπου τόσο κρατά και το Survivor».

Ο Κυριάκος Πελεκάνος αποκάλυψε και τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να φτιάξει μια πτέρυγα στο ίδρυμα που νοσηλεύτηκε η μητέρα του το τελευταίο διάστημα της ζωής του.

 

Πηγή: skai.gr