Survivor: Αποχώρησε ο Νίκος - Επική νίκη η νέα Μπλε ομάδα και αγκαλιές Κόρο-Ντάφυ (vids)

Ακόμα μια τεράστια ανατροπή τάραξε τα νερά στην παραλία του SURVIVOR, καθώς μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο κολλητός του, Νίκος Μπάρτζης είναι ο δεύτερος παίκτης που είπε «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Νίκος βρισκόταν εδώ και λίγες ημέρες στο νοσοκομείο λόγω σοβαρού τραυματισμού στα γόνατά του. Τον επισκέφτηκε γιατρός από την Αμερική και η ιατρική γνωμάτευση δεν του επέτρεπε την επιστροφή στο παιχνίδι σύντομα.

Ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως η παραγωγή του έκανε σαφές ότι θα μπορούσαν να τον περιμένουν να επιστρέψει, ωστόσο, ο αγρότης δεν θέλησε να ρισκάρει αλλά ούτε και να καταχραστεί το πλεονέκτημα, επιλέγοντας τον δρόμο της επιστροφής στη πατρίδα.

Εκτός από τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Νίκος είχε επιβαρυνθεί ψυχολογικά και με την αποχώρηση του κολλητού του, κάτι που είχαν επισημάνει και οι συμπαίκτες του. Ο ίδιος στην πορεία του στο ριάλιτι ήταν απλός, μαχητής, ντόμπρος και πολύ έντιμος. Κάτι που επισημάνθηκε από πολλούς παίκτες στο Συμβούλιο, οπότε και ανακοινώθηκε η απόφασή του από τον Γιώργο Λιανό.

Μόλις αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, εκείνοι τον αποθέωσαν. Όπως είπε, ακόμη κι αν έφτανε να διεκδικήσει το έπαθλο δεν θα ρίσκαρε την υγεία και την σωματική ακεραιότητά του για τα χρήματα. «Δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και δεν το βρίσκω σωστό και για τα υπόλοιπα παιδιά. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους που με αγαπάνε», είπε ο Νίκος.

Ο Γιώργος Λιανός συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, όπου ανακοίνωσε νέο ανακάτεμα των δύο ομάδων για να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικές μετά την παραπάνω εξέλιξη.

«Γνωρίζετε καλά πως κάθε φορά που σας καλούμε σε έκτακτο συμβούλιο σημειώνονται αλλαγές. Το Survivor αλλάζει! Από εδώ και πέρα, η προσπάθειά σας γίνεται περισσότερο ατομική», είπε ο παρουσιαστής στους παίκτες.

Στους κόκκινους είναι πλέον η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Σάκης Κατσούλης. Στην μπλε μεταφέρθηκε ο Τριαντάφυλλος μαζί με την Καρολίνα, ενώ παραμένουν ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι εντάσεις, ωστόσο, επανήλθαν στην παραλία, εκεί όπου ο Τριαντάφυλλος φέρεται να κρυφάκουσε κάποιες συζητήσεις συμπαικτών του, ενώ επιτέθηκε στον Γιώργο Κόρομι για το γεγονός πως τον συζητούν πίσω από την πλάτη του.

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο στο Survivor κι οι συμπαίκτες του δεν σταματούν να συζητούν τα λεγόμενά του.

Το γεγονός ότι νωρίτερα ανέφερε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι άμπαλος και θα τον κερδίζει, όταν τα αγωνίσματα γίνουν ατομικά, προκάλεσε αντιδράσεις στους υπόλοιπους. Ο ίδιος στην συνέχεια κατάλαβε ότι συζητούν για αυτόν και ξέσπασε καυγάς άνευ προηγουμένου με τον Γιώργο Κόρομι, όταν ειπώθηκε ξανά για την συγγνώμη που θα έπρεπε να ζητήσει ο τελευταίος που παραμένει στο ριάλιτι. Οι δυο τους μάλιστα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και ακολούθησε ο εξής διάλογος.

 

 

 

 

Όλα αυτά όμως άλλαξαν, όταν με τη νέα του ομάδ απλέον, τους Μπλε, ο Ντάφυ τράβηξε τα «πιστόλια» σημειώνοντας σημαντικές νίκες, παρέα με τον Κόρομι, όπου οι Μπλε ανέτρεψαν το εις βάρος τους 7-2, παίρνοντας τη νίκη στο flag race με τον Κόρο να βρίσκει στόχο πριν τον Σάκη, κάνοντας το τελικό 10-9. Η νέα Μπλε ομάδα, με Ντάφυ και Κόρο να βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι, απόλαυσαν λαχταριστά κρέατα και γλυκάκι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: skai.gr