Survivor: Η σκληρή κριτική Μπόγδανου και Κοψιδά για τον Αλέξη Παππά (vid)

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Παππά άσκησαν Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κοψιδάς όπως φάνηκε σε πλάνα από κομμένες σκηνές του Survivor που μετέδωσε η εκπομπή Love It.

Συγκεκριμένα οι συμπαίκτες του φαίνεται να τον κατηγορούν πως προσπάθησε να "ρίξει στάχτη στα μάτια" του Ηλία ενώ μεταξύ των επικριτικών σχολίων ήταν ότι και στην κανονική του ζωή, πέρα από το επάγγελμα του, αποδεικνύεται ηθοποιός, και μάλιστα οσκαρικού επιπέδου, κατηγορώντας τον επί της ουσίας πως ως άτομο υποκρίνεται.

Σε κάθε περίπτωση, "το ζήτημα είναι να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αληθινός" σχολίασε ο συμπαίκτης και συνάδελφος του Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος αν και σημείωσε την 46η νίκη του για το παιχνίδι, κάνοντας το τελικό 10-8 κόντρα στον Αλέξη Παππά με την ομάδα του να τον αποθεώνει, εντούτοις αποχώρησε καθώς το τηλεοπτικό κοινό όμως, επέλεξε να στείλει πίσω στην Ελλάδα, εκείνον.

Ο Κοψιδάς, γνωστός και ως αρχηγός  των «Κόκκινων» ρίσκαρε και έχασε.

Ο ηθοποιός, βγήκε από μόνος του στον... τάκο, καθώς το είχε ζητήσει από την Νικολέτα που είχε ατομική ασυλία, για να διώξει από το SURVIVOR, έναν από τους άλλους δύο υποψήφιους (Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη) καθώς «χαλούσαν το κλίμα στην ομάδα που δημιούργησε».

Για την απόφαση του Γιώργου Κοψιδά να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, ο Τζέιμς Καφετζής καθώς έπλεξε το εγκώμιο στον ηθοποιό λέγοντας ότι δεν είναι απλά αρχηγός αλλά ηγέτης.

Θετικά σχόλια για το άτομο του έγιναν κι από άλλους παίκτες της Μπλε ομάδας, η οποία μάλιστα φαίνεται να περνά τον ελεύθερο της χρόνο... μουσικά αφού όπως δείχνουν τα πλάνα, Μπάρτζης και James τραγουδούσαν στην Άννα Μαρία.

Πηγή: skai.gr