Κλείσιμο

Survivor: Αλλάζουν ξανά οι ομάδες -Τι θα γίνει με το Νίκο Μπάρτζη (trailer)

Ακόμα μια τεράστια ανατροπή έρχεται να ταράξει τα νερά στην παραλία του Survivor, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το επιτυχημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Λιανός συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, όπου ανακοίνωσε νέο ανακάτεμα των δύο ομάδων για να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικές μετά την παραπάνω εξέλιξη.

«Γνωρίζετε καλά πως κάθε φορά που σας καλούμε σε έκτακτο συμβούλιο σημειώνονται αλλαγές. Το Survivor αλλάζει! Από εδώ και πέρα, η προσπάθειά σας γίνεται περισσότερο ατομική», λέει ο παρουσιαστής στους παίκτες που παρακολουθούν άφωνοι τις επικείμενες για εκείνους αλλαγές.

Στους κόκκινους θα είναι πλέον η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Σάκης Κατσούλης. Στην μπλε μεταφέρεται ο Τριαντάφυλλος μαζί με την Καρολίνα, ενώ παραμένουν ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με το Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και υπάρχει αγωνία για το αν θα μπορέσει να συνεχίσει με το πρόβλημα στο γόνατο.

Οι εντάσεις, ωστόσο, επανέρχονται στην παραλία, εκεί όπου ο Τριαντάφυλλος φέρεται να κρυφακούει κάποιες συζητήσεις συμπαικτών του, ενώ επιτίθεται στον Γιώργο Κόρομι για το γεγονός πως τον συζητούν πίσω από την πλάτη του.

 

 

Πηγή: skai.gr