Survivor 3: Προκλητικός ξανά ο Hikmet και... μία εμφάνιση «έκπληξη»

Με ένταση μεταξύ Τόνι και Χικμέτ σημαδεύτηκε το αγώνισμα με έπαθλο φρούτα, ρεβύθια και λάδι στο Survivor Ελλάδα  Τουρκία, στο επεισόδιο της Τετάρτης.
Το σκορ ήταν 8 - 8 και τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η τούρκικη ομάδα, με τον Χικμέτ να διαμορφώνει το τελικό 8 - 10.

Τα όσα έγιναν στο συμβούλιο του Survivor με τον Τόνι Σταυράτη και τον Hikmet Tugsuz δεν έμειναν εκεί, καθώς υπήρξε και συνέχεια.

Γι’ ακόμα μία φορά, ο Hikmet ήταν προκλητικός απέναντι στην ελληνική ομάδα, καθώς τη στιγμή που κέρδισε τον Τόνι στο αγώνισμα, πήγε μπροστά του προκλητικά και άρχισε να φωνάζει.

Ο Έλληνας παίκτης έγινε έξαλλος και τον ηρέμησαν οι συμπαίκτες του.
Ο Hikmet, στη συνέχεια, πήρε την τελευταία νίκη, χαρίζοντας το έπαθλο στην τουρκική ομάδα και ξανά άρχισε να προκαλεί όλους τους Έλληνες. Ο Τόνι, μάλιστα, δεν άντεξε και του είπε: «Είσαι καραγκιόζης».

Μία μεγάλη έκπληξη ακολούθησε για τους Έλληνες παίκτες, καθώς στο παιχνίδι κουίζ ερωτήσεων, εμφανίστηκε η Χριστίνα Μπόμπα. Ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε την αγαπημένη του στους παίκτες, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν. Η Χριστίνα Μπόμπα συμμετείχε και στο παιχνίδι, καθώς οι παίκτες έπρεπε να μαντέψουν πόσο μήκος έχει η δεξιά κοτσίδα της, ενώ στη συνέχεια έγινε για λίγο και συμπαρουσιάστρια.