Κλείσιμο

Survivor 3: Οι Έλληνες τα μπέργκερ, οι Τούρκοι την... Harley Davidson

Η ελληνική ομάδα του Survivor κέρδισε τον πρώτο αγώνα του επεισοδίου της Κ. Δευτέρας, και οι παίκτες απόλαυσαν από ένα λαχταριστό μπέργκερ με πατάτες τηγανητές και αναψυκτικό.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Sabriye και ο Hikmet ήρθαν σε μια μίνι αντιπαράθεση για την ήττα της ομάδας τους και μόλις εμφανίστηκε ο Bora ακολούθησε πανικός.

Η Sabriye έγινε έξαλλη με τα βλέμματα του Bora και άρχισαν τον καβγά. Στο πλευρό του Bora στάθηκε και ο Hakan, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του άνοιξε έντονο διάλογο με τη Sabriye.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο Bora και ο Hakan έβαλλαν κατά της Sabriye, με την Τουρκάλα παίκτρια να βγαίνει εκτός εαυτού και να κινείται απειλητικά προς το μέρος τους. Ο Okay την συγκράτησε και την τράβηξε μακριά.

Το έτερο όμως έπαθλο του Survivor ήταν πραγματικά απίστευτο. Κάτι που είχε συμβεί στους δύο προηγούμενους κύκλους, όπου ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Κατερίνα Δαλάκα είχαν κερδίσει από ένα αυτοκίνητο.

Για πρώτη φορά, στο Survivor και μάλιστα τόσο νωρίς, η παραγωγή αποφάσισε να δώσει ένα εκπληκτικό δώρο, το οποίο ήταν μια μοτοσυκλέτα Harley Davidson!

Αρχικά αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες μεταξύ τους και νικητές αναδείχτηκαν οι Τούρκοι. Στην συνέχεια έπαιξαν ένα παιχνίδι τύχης που ονομαζόταν «άσπρο ή μαύρο» πίσω από αριθμούς, από το οποίο αναδείχτηκε ο νικητής. Στον μεγάλο τελικό έφτασαν ο Χακάν και η Μπουσρά. Την μοτοσικλέτα κέρδισε τελικά η Μπουσρά.