Survivor 3: «Ξέσπασμα» Ογκουνσότο και έπαθλο ένα αυτοκίνητο (videos)

Στο επεισόδιο του Survivor Ελλάδα – Τουρκία, το βράδυ της Δευτέρας, τα αγόρια και τα κορίτσια της ελληνικής αγωνίστηκαν μεταξύ τους, με σκοπό να κερδίσουν και το έπαθλο επικοινωνίας με φίλους τους. Συγκεκριμένα, θα είχαν τη δυνατότητα να διαβάσουν μηνύματα και να δουν βίντεο φιλικών τους προσώπων.

Το αγώνισμα ήταν ισορροπίας, με τον παίκτη που θα έχανε τις μπάλες από το ειδικά διαμορφωμένο prop να βγαίνει από το παιχνίδι, ενώ νικητής στέφεται εκείνος που θα καταφέρει να κρατήσει τις μπάλες στη θέση τους μέχρι τέλους.
Νικητής από τους άντρες ήταν ο Τόνι, ο οποίος πήρε μαζί του τον Βασίλη Βασιλικό και τον Παναγιώτη , ενώ από τις γυναίκες νικήτρια ήταν η Δήμητρα, η οποία επέλεξε την Αφροδίτη, καθώς είχε γενέθλια και την Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Παναγιώτης έλαβε βίντεο-μήνυμα από την κοπέλα του Εβελίνα και η συγκίνησή του ήταν ολοφάνερη, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, καθώς του είπε: «Σε βλέπω στον ύπνο μου…Θέλω να συνεχίσεις έτσι…». Εκείνος φίλησε την τηλεόραση, ενώ έλαβε και μια συμβουλή από εκείνη.
Ακολούθησε ο Τόνι, ο οποίος είδε βίντεο της γυναίκας του να του λέει: «Σε σκεφτόμαστε καθημερινά. Σ’αγαπάω, σε λατρεύω, είσαι η ζωή μου…».

Ένταση με Ογκουνσότο

Εν τω μεταξύ, ένταση δημιουργήθηκε μετά το αγώνισμα με τον Ογκουνσότο, σχετικά με το έπαθλο επικοινωνίας, από το οποίο αποχώρησε πρώτος, και εκτόξευσε «πυρά» προς τον Τόνι Σταυράτη.

«Αυτό το έπαθλο δεν είναι τόσο καλό για εμένα, γιατί εγώ θέλω να κερδίσω έπαθλο που θα δω την οικογένεια μου και το παιδί μου, αλλά πρέπει να φοράμε παντελόνια…Εγώ έχασα (επίτηδες), για να μιλήσει κάποιος με τους φίλους του», είπε.

Ο Τόνι υποστήριξε ότι δεν είπε σε κανέναν ότι θα χάσει εσκεμμένα και δεν γνώριζε αν έκανε συμφωνία με κάποιον. Ο Σάκης Τανιμανίδης έδειχνε ξαφνιασμένος από τα όσα άκουγε.

Οι παίκτες που είχαν παιδιά (Τόνι, Πάτρικ, Κυριάκος) ζήτησαν, εάν χάσουν, να μην τους επιλέξουν οι νικητές για το έπαθλο, αλλά να πάνε αυτοί που θέλουν να μιλήσουν με φίλους. Όταν, όμως, έρθει η ώρα για το έπαθλο επικοινωνίας με την οικογένεια αν χάσουν να τους επιλέξουν για να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σε Τουρκάλα παίκτρια το αυτοκίνητο

Έλληνες και Τούρκοι δημιούργησαν μικτές ομάδες, με μέλη και των δύο εθνικοτήτων, με τη μια να έχει αρχηγό τον Παναγιώτη και την άλλη τον Εμρέ.
Το αγώνισμα της πρώτης φάσης του Survivor ήταν σχετικά απλό, με ένα τρέξιμο με κάποια εμπόδια και ισορροπίες, και έναν τελικό στόχο, όπου ο εκάστοτε παίκτης έπρεπε να ρίξει τέσσερα πυργάκια. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τη μία ομάδα να κυνηγάει κυριολεκτικά την άλλη στον πόντο, και οι περισσότερες φάσεις να έχουν ισοπαλία.

Το καθοριστικό 9-9 άναψε παραπάνω τα αίματα για τις δύο ομάδες, μαύρων και άσπρων. Ο τελικός αγώνας έγινε μεταξύ Δήμητρας και Σεντά, με συμπαίκτες τον Οκάι για τη Δήμητρα και τον Βασιλικό για τη Σεντά.

Η Δήμητρα κατάφερε τελικά να «σφάξει με το γάντι» τους αντιπάλους της, όπως είπε ο Σάκης Τανιμανίδης, και να ρίξει το τελευταίο της πυργάκι στο «τσακ». Η ομάδα με αρχηγό τον Εμρέ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση, η οποία θα έκρινε τον νικητή του αυτοκινήτου.

Στον τελικό, παρουσία Ατζούν Ιλίτζαλι, οι παίκτες έπρεπε να διαλέξουν ένα χρώμα, άσπρο ή μαύρο, και να μαντέψουν σωστά σε ποιον από τους απέναντι αριθμημένους πίνακες μπορεί να βρίσκεται το ίδιο χρώμα. Η Σουντέ στάθηκε τυχερή, νίκησε τον Νίκο και πήρε το αυτοκίνητο.