Survivor 3: Αποχώρησε ο Μπορά - Επικό ντέρμπι για την ασυλία (videos)

Μετά από ένα επικό παιχνίδι, το δεύτερο για την ασυλία, ο Μπορά είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 3.

Ο Τούρκος παίκτης τα έδωσε όλα με την ομάδα του, αλλά τελικά σε αγώνα μπαράζ, η λευκή ομάδα ηττήθηκε με 3-2 και έτσι ένας από τους τρεις Τούρκους της παρέας, θα αποχωρούσε από τον Άγιο Δομίνκο. Αυτός ήταν ο Μπορά όπως προέκυψε από την ψηφοφορία του κόσμου, κάτι που δεν άρεσε στον ίδιο. Πριν αποχωρήσει, ευχήθηκε να πάρει το μεγάλο έπαθλο η Σεντά.

Στο αγώνισμα ασυλίας, η Αφροδίτη έδωσε τη νίκη με 10-8 στην λευκή ομάδα, στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν σε μπαράζ, που θα κρινόταν στις τρεις νίκες. Εκεί το σκορ ήταν 2-2 και όλα θα κρίνονταν στον αγώνα όπου μετείχαν ως ομάδα η Κατερίνα Δαλάκα με τον Εμρέ και ο Μπορά με την Σεντά.

Κατερίνα και Εμρέ κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα, με τον Μπορά να ξεσπάει, σπάζοντας ότι έβρισκε μπροστά του στον στίβο μάχης. Η εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα, Σεντά, Εμρέ, Οκάι και Γιουσούφ να είναι οι 4 Τούρκοι παίκτες που έφτασαν στα ημιτελικά.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor