Στόχος αρνητικής κριτικής ξανά η Μελάνια Τραμπ - Τι έγινε

Στόχος αρνητικής κριτικής ξανά η Μελάνια Τραμπ - Τι έγινε

Για τελευταία φορά στην θητεία της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ η Μελάνια Τραμπ πραγματοποίησε την ετήσια επίσκεψή της στο Children's National Hospital.

Για την περίσταση, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ φόρεσε ένα υπέροχο πράσινο suede μίντι wrap coat και από μέσα, ένα κλασικό μαύρο φόρεμα. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με μπλε pointed-toe pumps και μαύρη προστατευτική μάσκα - την οποία αφαίρεσε για να διαβάσει ένα παραμύθι. Και κάπου εδώ, όπως μπορείτε να φανταστείτε, παρά την εκθαμβωτική εμφάνισή της, η Μελάνια έγινε talk of the town και όχι για καλό. Παρά το ότι η χρήση της της προστατευτικής μάσκας είναι απόλυτα υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του συγκεκριμένου νοσοκομείου, η Μελάνια την αφαίρεσε και ποδοπάτησε τους κανονισμούς... με αποτέλεσμα, να προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις.

Μετά την έκταση που πήρε το γεγονός, η Diana Ortiz, εκπρόσωπος του νοσοκομείου, έσπευσε να υποστηρίξει την Μελάνια λέγοντας: «Στην περίπτωση της σημερινής επίσκεψης, η Πρώτη Κυρία αφαίρεσε τη μάσκα της ενώ διάβαζε ένα παραμύθι, αλλά ήταν σε απόσταση μεγαλύτερη των 3,6 μέτρων από τους υπόλοιπους στον μεγάλο προθάλαμο. Όλοι οι άλλοι που βρίσκονταν στον χώρο φορούσαν μάσκα, όπως κι εκείνη κατά τον υπόλοιπο χρόνο της επίσκεψής της εκεί».

Πηγή: Must