Κλείσιμο

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ – Εχασε 12 κιλά για τις ανάγκες της νέας του ταινίας

Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να διακομιστεί εσπευσμένα ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ εξαιτίας των αναγκών του ρόλου της τελευταίας του ταινίας.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υποδύεται τον χτυπημένο από καρκίνο αστροναύτη Ογκοστιν Λοφτχάουζ στην ταινία την οποία και σκηνοθετεί. «Χρειάστηκαν μερικές ημέρες για να γίνω καλά και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο, γιατί χρειάζεσαι ενέργεια» δήλωσε ο ηθοποιός στην The Daily Mirror.

Αφού έμεινε στο νοσοκομείο για τέσσερις ημέρες προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας του Netflix, ο Τζορτζ Κλούνεϊ διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα. Η ασθένεια αυτή μπορεί να είναι απειλητική για την ζωή, ωστόσο ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο. Ο ίδιος εκτιμά ότι ο απαιτητικός ρόλος συνέτεινε στην περιπέτεια της υγείας του. 

«Νομίζω ότι προσπαθούσα πολύ σκληρά για να χάσω γρήγορα βάρος και μάλλον δεν φρόντισα τον εαυτό μου» δήλωσε ο 59χρονος ηθοποιός. Ο Κλούνεϊ έπρεπε να ταξιδέψει στην Αρκτική για τα γυρίσματα του φιλμ μαζί με τους βρετανούς ηθοποιούς Φελίσιτι Τζόουνς και Ντέιβιντ Ογιέλο, ενώ για τις ανάγκες του ρόλου άφησε και γενειάδα, την οποία όπως είπε δεν... συμπαθούσε ιδιαίτερα.
 

Πηγή: skai.gr