"Στην υγειά μας ρε παιδιά": Αφιέρωμα στην Γλυκερία (pics+vid)

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα σε μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες, την Γλυκερία, έχει ετοιμάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ένα μουσικό ταξίδι από τον Μάνο Χατζηδάκι ως το ρεμπέτικο και από το παραδοσιακό ως το έντεχνο τραγούδι.

 

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια «υπογράφει» καλλιτεχνικά ένα πρόγραμμα γεμάτο από ξεχωριστές στιγμές και ντουέτα που εντυπωσιάζουν. Στο πλάι της βρίσκονται η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Θηβαίος, η Ευρυδίκη, ο Γιώργος Καραδήμος, ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, ο Θοδωρής Μέρμηγκας και η Ειρήνη Τουμπάκη. Το δικό τους μελωδικό τόνο δίνουν επίσης η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου και η νεανική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Μία παρέα μαζί τους γίνονται ο Τάσος Χαλκιάς, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Θάλεια Ματίκα, ο Κούλλης Νικολάου, ο Κώστας Αποστολάκης, η Πηγή Δεβετζή, ο Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος και η Ιφιγένεια Τζιόλα απολαμβάνοντας τις σπουδαίες ερμηνείες και τα διαχρονικά τραγούδια σε αυτό το ξεχωριστό αφιέρωμα στην αγαπημένη Γλυκερία.

FB :Στην υγειά μας ρε παιδιά

Πηγή: skai.gr