Στη 2η σεζόν της σειράς ‘Valeria’ οι ηρωίδες ανακαλύπτουν τελικά τη δύναμη της γυναικείας φιλίας (vid)

Το ''Valeria'' ήταν εκείνη η σειρά του Netflix που όλοι πιστέψαμε ότι πρόκειται για μία ισπανική μεταφορά του Sex and the City. Τέσσερις φίλες, η μία εξ αυτών συγγραφέας και πολλά ερωτικά και επαγγελματικά διλήμματα. Η συνταγή ήταν ήδη δοκιμασμένη, ωστόσο η νέα αυτή σειρά δεν χρειάστηκε περισσότερες από μία σεζόν για να μας πείσει για την επιτυχία της. Τώρα που κυκλοφόρησε το trailer της δεύτερης, είμαστε πλέον προετοιμασμένες για το τι να περιμένουμε. Ή μήπως όχι;

H νέα σεζόν πιάνει την ιστορία της Valeria και των υπολοίπων από εκεί που τα αφήσαμε
Η Valeria φαίνεται εξ αρχής να βρίσκεται και πάλι σε αδιέξοδο. Δεν ξέρει τι να κάνει με το βιβλίο της και αν πρέπει να δεχθεί την πρόταση του εκδοτικού οίκου της. Η εκδότρια της της έχει προτείνει να εκδώσουν το βιβλίο της με ψευδώνυμο, καθώς έχει αλλάξει η πολιτική μάρκετινγκ της εταιρείας. Το ποσό των χρημάτων είναι μεγάλο, η ίδια όμως σαν Valeria δεν θα έχει κανένα απολύτως όφελος στην εξέλιξη της.

Παρ’όλα αυτά, η Valeria δεν είναι η μόνη που αντιμετωπίζει προβλήματα σε όλους τους τομείς. Όλες οι ηρωίδες φαίνεται να έχουν έρθει αντιμέτωπες με την δεκαετία των 30 και ό,τι αυτή φέρνει μαζί της. Ας μην ξεχνάμε ότι στο παρασκήνιο υπάρχει και ο Victor -o οποίος ευτυχώς εμφανίζεται και πάλι. Η Carmen, η Lola και η Nerea έχουν κι εκείνες να δώσουν τις δικές τους μάχες. Τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά, τα οικονομικά και τα ερωτικά είναι οι βασικοί τομείς που τις απασχολούν όλες.

Στο τέλος της ημέρας όμως συνειδητοποιούν ότι ευτυχώς έχουν η μία την άλλη
Κι εκεί βρίσκεται η μεγαλύτερη νίκη της σειράς. Τελευταία, βλέπουμε όλο και περισσότερες ταινίες και σειρές να πραγματεύονται την αξία και τη σημασία της γυναικείας φιλίας. Η Valeria έρχεται να προστεθεί επίσημα σε αυτή τη λίστα που όλο και μεγαλώνει. Μπορεί τα πράγματα στις ζωές τους να μην πηγαίνουν σύμφωνα με τα πλάνα, μπορεί ακόμη να μην έχουν καν ένα πλάνο για το τι θέλουν να κάνουν. Η Valeria και οι τρεις φίλες της όμως ξέρουν πως ό,τι και να γίνει έχουν η μία την άλλη.

Eμείς αρκεί να περιμένουμε μέχρι τις 13 Αυγούστου για να τις έχουμε και πάλι κοντά μας.

 

Διαβάστε ακόμα
Κρέπες κόκκινης φακής με σολομό
3 tips για να φαίνεσαι πάντα στυλάτη και εναρμονισμένη με τις τάσεις της μόδας

Πηγή: Savoirville