«Στα Άδυτα της Δυναστείας των Άσαντ»: Το Β’ μέρος του ντοκιμαντέρ την Κυριακή στον ΣΚΑΪ (vid)

«Στα Άδυτα της Δυναστείας των Άσαντ», το Β’ Μέρος του ντοκιμαντέρ του BBC, την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 00.15, στον ΣΚΑΪ.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς βρίσκει τον Μπασάρ Αλ Άσαντ να είναι πρόεδρος της Συρίας. Η λαμπερή σύζυγός του είναι τώρα πρώτη κυρία, όμως τα προβλήματα δεν λείπουν και για τους δυο τους. Τα μέλη της οικογένειας του Μπασάρ δεν συμπαθούν την Άσμα και προσπαθούν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. αποκαλεί τη Συρία «μέρος του Άξονα του Κακού» και τα Ηνωμένα Έθνη εκδίδουν διαγγέλματα που η οικογένεια του Μπασάρ επιμένει να αγνοεί. Σύντομα, η οικογένεια Άσαντ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας έρευνας για φόνο, μετά από μια θανατηφόρα έκρηξη στο αυτοκίνητο ξένου ηγέτη.

Ο Μπασάρ και η Άσμα προσπαθούν να διατηρήσουν την ψευδαίσθηση της κανονικότητας και της νομιμότητας και φωτογραφίζονται στα εγκαίνια της όπερας της Δαμασκού, την ίδια στιγμή που στις φυλακές της Συρίας οργανώνονται μαζικές δολοφονίες κρατουμένων σε κλίμακα που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί. Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να είναι εκρηκτική.

Στα Άδυτα της Δυναστείας των Άσαντ - Β’ Μέρος, Κυριακή 22 Μαρτίου στις 00.15, στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: skai.gr