Spider Man 3: Ο Μπένεντικτ Κάμπερπατς «μέντορας» του «αραχνάνθρωπου» στη νέα ταινία 

O Δόκτορας Strange είναι έτοιμος να κάνει τα… μαγικά του στην επόμενη ταινία Spider-Man. Σύμφωνα με το σάιτ Deadline, ο βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερπατς θα υποδυθεί εκ νέου το μάγο της Marvel μαζί με τον συμπατριώτη του Τομ Χόλαντ που υποδύεται τον Πίτερ Πάρκερ/«ανθρώπου αράχνη» στο επερχόμενο Spider Man 3 της Sony και της Marvel.

Είναι η τρίτη φορά που χαρακτήρας από άλλες ταινίες της Marvel εμφανίζεται σε ταινία Spider Man μαζί με τον Χόλαντ, αφού ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Τόνι Στάρκ/Iron Man συμμετείχε στο Homecoming του 2017 και ο Σάμιουελ Τζάκσον συμμετείχε ως Νικ Φιούρι στο Far From Home του 2019.

Το Deadline αναφέρει, επικαλούμενο σχετικές πηγές, ότι ο Strange θα διαδραματίσει ρόλο μέντορα για τον νεαρό Πίτερ Πάρκερ. Οι δύο χαρακτήρες εμφανίστηκαν μαζί στο Avengers: Infinity War του 2018.

Τα νέα ακολουθούν την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας ότι ο Τζέιμι Φοξ θα υποδυθεί και πάλι τον Electro στο επερχόμενο «threequel». Ο Foxx έπαιξε αρχικά τον χαρακτήρα στο The Amazing Spider-Man 2 του 2014 με τον Spider Man να υποδύεται ο Άντριου Γκάρφιλντ. 
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Sony